Hier een paar nachten door gebracht rustig en goed om te fietsen
Hier een paar nachten door gebracht rustig en goed om te fietsen
Hé, he wat een rust hier in België. Geen gedoe met APV regeltjes van Gemeentes zoals in Nederland welke regels worden aangedragen door organisaties die voor de campingeigenaren zijn en het de vrije camperaar zo onvriendelijk mogelijk proberen te maken. Daarom zie je alle vrije camperplekjes steeds meer verdwijnen in Nederland. Een pluim voor de Gemeentes in België die zich niet laten beïnvloeden door dit soort organisatie.
lees meerBij toeval hier terecht gekomen ,ik geef 3 sterren omdat het niet duidelijk is waar de campers mogen staan? Er kwam politie voorbij dus konden we het vragen. Het is van de gemeente en word veel gedoogd!Het liefst op de iets grotere parkeervakken (maar daar past zeker geen 11 meter camper op) Doordeweeks mag het dus overal ook overdwars 2/3 /4parkeerplekken in het weekend kunnen ze strenge handhaven?! De abdij en omgeving is prachtig 🍻
lees meerHier een paar nachten door gebracht rustig en goed om te fietsen
lees meerPostel 99
2400, Mol, België51° 17' 13" N