@Jan-en-Marlin
- Buscamper
Juli 2026
Vriendelijke gastheer, zeer schoon sanitair, mooie rustige omgeving prijs 29 Eur pp. met camper
Mei 2026
Prima plaats voor overnachting. Enige voorzieningen afvalbak en picnicbanken. Dorpje met pizza restaurant, bakker etc op 400m Dus perfecte plek voor veel camperaars
April 2026
Is weer open volledig gerenoveerd, met onderandere nieuw santair. En modern Grijswater en WC loospunt.
Schitterende plek met uitzicht op zee, met nieuw sanitair, (2 douches, 2 toiletten waarvan 1 invalidentoilet, warmwater voor afwas) Hele vriendelijke ontvangst. En daarnaast restaurant waar boerin ster waardig eten kookt. Voor een schappelijke prijs. 5 gangen menu inclusief fles wijn. voor de prijs van 1 hoofdgerecht in Nederland. Alles met producten vanuit eigen tuin of directe omgeving. Steile helling stelt niets voor. In zomer druk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Prima plaats voor overnachting en bezoek aan centrum
Sitecode: 102096
Sluiten ons graag bij de vorige reviews. Prachtig plekje zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw die ook eens lekker kan koken.
Dit is een volwaardige omheinde camperplaats met douches elektra etc etc. Ca 2,5 km lopen van het centrum.
Prachtig plekje bij sportvelden en zwem en viswater aan de rand van een kleindorpje met restaurantjes , bakker en winkeltje. Geen elektra, vuilafvoer etc bij vlakbij gelegen brandweerkazerne. Heerlijk stil. Betalen 10 eur in een envelop.
Februari 2026
veel wandel en fietsmogelijkheden Abdij en leuke restaurantjes