Arden Parks Baalse Hei

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Vlak bij Turnhout, midden in de groene Kempen, ligt Camping Baalse Hei: dé plek voor camperaars die natuur en comfort willen combineren. Je verblijft op ruime, goed bereikbare camperplaatsen met moderne voorzieningen en volop privacy. Ontdek de omliggende bossen en fietsroutes, neem een verfrissende duik in het recreatiemeer en geniet ’s avonds van de rust. Perfect voor een ontspannen tussenstop of een langer verblijf in het hart van de Antwerpse Kempen.

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Stroom

golsteyng

okt 2025

Sanitair is ondertussen vernieuwd en zonder muntjes. Prijzen zijn inderdaad veel te hoog voor een camper - €96 betaald voor 3 nachten. Omgeving is wel schitterend om te fietsen en het is hier muisstil.

Wifi

aug 2022

hier gestaan met de familie 9 man, allemaal geen probleem. mooie grote plekken en sanitair en afwas gelegenheden top. we komen terug.

Wij betaalden €65 voor 2 nachten, veel te veel voor het gebodene. Er stonden caravans op de camperplekken waardoor wij noodgedwongen op een kampeerplek moesten staan. Eerst ook € 17,50 reserveringskosten betalen, dit werd later weer in mindering gebracht. Wij komen niet weer.

Roodhuisstraat 10

2300, Turnhout, België

Sitecode: 22010

Locatie host

Lees verder

sportvelden - 3 grote visvijvers - drie verschillende terreinen, variërend in prijs en grootte - centrum Turnhout 3km