4,07van 5
  • september 2023

Kwamen eind van de middag hier aan: bij alle plaatsen stonden bordjes gereserveerd! Tja, van mij mogen ze dat reserveren afschaffen!

• september 2023

de bedoeling was 1 nacht, het zijn er 4 geworden. propere, rustige c.p. gezellig dorp, dichtbij Veurne en de kust. mooi om te wandelen en te fietsen. supervriendelijke gastheer. groenafval bij de kippen gooien en je ontvangt gratis eitjes. ik kom zeker nog eens terug nicole

• augustus 2023

als je een leuke plek wilt om te verblijven met vriendelijke behulpzame gastheren, is niets teveel moeite voor deze familie, dan is dit het wel. fietsen is briljant stad is goede toeristische informatie briljant Ann en Brian

Bekijk alle 15 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,07van 5

• augustus 2023