Kwamen eind van de middag hier aan: bij alle plaatsen stonden bordjes gereserveerd! Tja, van mij mogen ze dat reserveren afschaffen!
de bedoeling was 1 nacht, het zijn er 4 geworden. propere, rustige c.p. gezellig dorp, dichtbij Veurne en de kust. mooi om te wandelen en te fietsen. supervriendelijke gastheer. groenafval bij de kippen gooien en je ontvangt gratis eitjes. ik kom zeker nog eens terug nicole
als je een leuke plek wilt om te verblijven met vriendelijke behulpzame gastheren, is niets teveel moeite voor deze familie, dan is dit het wel. fietsen is briljant stad is goede toeristische informatie briljant Ann en Brian
Sint Laurentiusstraat 39
8630, Veurne, België51° 3' 27" N