Camping Des Préau

• Lozen afvalwater

• Stroom

NinaDzk77

aug 2024

De camping is erg oud, maar prima voor één nacht. We hebben een douche/toilet in de camper, dus over het sanitair hebben we ons niet druk gemaakt. Rare sfeer hier, maar de man bij de receptie was nog steeds erg aardig! Elektriciteit, riolering, alles is aanwezig!

gisteren 25-2-24 stonden we 's avonds voor de poort van deze camping en vanuit een stacaravan werd ons toegeroepen dat de camping pas in april open ging terwijl er op de site van camper contact stond dat deze het hele jaar open is.

Lisanne-Knol

sep 2023

slecht bereikbaar en als je iemand spreekt onduidelijk en tot 2 maal ophangen. aangeven dat we er om 18.00u zijn en dan dicht zijn. Geen mogelijkheid tot overnachten, genoodzaakt om wild te kamperen wat niet mag. rondje over de camping gelopen, vooral verwaarloosde stacaravans, oud en vies toiletgebouw, grotendeels gesloten af te raden! pizza maria is heerlijk en op 2 km, alleen afhaal

Rue des Préaux 1c

7320, Bernissart, België

Camping voor veel vaste plaatsen - ook ruimte voor campers - bezoek enkel in het weekend het kasteel van Beloeil ca. 13km - centrum 2km