@P-en-Y-van-Dongen
- 2002
gisteren 25-2-24 stonden we 's avonds voor de poort van deze camping en vanuit een stacaravan werd ons toegeroepen dat de camping pas in april open ging terwijl er op de site van camper contact stond dat deze het hele jaar open is.
25-2-24 kwamen we aan op de cp, we gingen ons melden bij het restaurant zoals we altijd deden. Maar we mochten gratis op de parking staan zonder voorzieningen want het is geen cp meer. Heel jammer want het was een fijn plaatsje.
Wij hebben hier eind september overnacht. Een super mooie rustige plek. We hadden alleen de eigenaar gebeld omdat onze navigatie tot het einde van de verharde weg zei bestemming bereikt. Dus wij teruggereden naar de hoofdweg, maar voor aan de weg staat een bord vakantiewoningen Heidebos met daaronder de huisnummers. Deze betonplatenweg rij je op tot hij over gaat in bospad dan een klein stukje verder kom je op een soort van t splitsing en daar ga je links af. Dan gewoon het bospad volgen en dan is de camperplaats aan de rechterkant. Jammer dat het regende en stormde (windkracht 10 )want volgens de vriendelijke eigenaar heb je mooie wandel en fietsroutes rond de omgeving van camperplaats. De wandel en fietsroutes liggen klaar. Wij komen hier zeker nog eens terug. Voor camperaars die een huisdier hebben die niet tegen vuurwerk kan. Hier is het goed verblijven tijdens de jaarwisseling.
Heel gezellige camperplaats en camping. Wij komen een aantal keer per jaar naar camping Den Driesch. Afgelopen weekend zijn we er ook geweest voor de Amstel Gold Race. Eigenaren en personeel zijn heel vriendelijk. Goed en schoon sanitair. Camping en camperplaatsen worden goed verzorgd. Binnen 500 meter ben je aan de voet van de Cauberg en in hartje Valkenburg. Wij komen hier graag. Echt top.