Camping L'Escargot

Marcel1962

mei 2024

Super nette en verzorgde camping. Zeer vriendelijke beheerster die je bij elke vraag behulpzaam te woord staat. We hadden privé sanitair welke ook keurig verzorg was. Ruime plekken en mooi vlak. Kortom een keurige camping zonder veel poes pas maar alles goed geregeld. Zoek je animatie, zwembad, restaurant, etc, etc moet je hier niet zijn, maar zoek je een rustige plek welke schoon en netjes verzorgd is zou ik zeggen direct boeken.

JancoGemma

aug 2023

een mooi plekje, net prive sanitair, maar wel voor de hoofdprijs... € 75,00 voor 1 nacht. Als we de prijs van te voren geweten hadden, waren we doorgereden naar een andere plek

katjandoelie

aug 2023

wij hebben op camping gestaan voor twee nachten met gebruik van eigen douche en wc. prijs € 110,00. belachelijk duur. geen voorziening om chemische toilet te lozen of grijswater af te tappen. hier gaan we NOOIT meer komen en ik hoop jullie ook niet.

Jevoumont 39

4910, Theux, België

luxe mini-camping - gebruik GPS-coordinaten - ideaal voor rustzoekers - geen animatie - broodjes service - grijs water via afvoerputje op de plaats - genieten van de natuur en rust - mogelijkheden tot uitstapjes - centrum 2.5km - met hemelvaart, Pinksteren en F1 weekend speciale prijzen

28 aug t/m 31 aug

17 sep t/m 21 sep

3 sep t/m 7 sep

Toon alle tijden en prijzen