@Marcel1962

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

verlaten slecht onderhouden gebied, kan het geen Camperplaats noemen. Ook wij werden bij aankomst door de hond aangevallen, zeer agressief beest. Direct wee vertrokken. Advies voor je eigen veiligheid laat deze plek links liggen en door rijden. na 5 km wel prachtige camping gevonden.

Zeer fijne , rustige camping. Enorm behulpzame beheerders die het volgens mij leuk vinden om een camping te hebben. Deze mensen hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en dat merk je aan alles. Camping is goed onder houden en heel schoon, sanitair hetzelfde verhaal. Plaatsen ruim en behoorlijk vlak. Eerst drie nachten gestaan, maar na een teleurstelling bij een andere camping hier direct voor nog eens drie nachten gestaan. SUPER.

GEEN STERREN wat een ZEER SLECHTE CAMPING. Hadden drie dagen 16/7 tot 19/7 geboekt. Achteraf is het een verwaarloosde bende. Bovendien nadat ik het herhaaldelijk heb gevraagd laten ze je gewoon het gras oprijden en ja hoor knettervast, drie uur lopen klooien om er weer uit te komen, met hulp van de klusjes man. Beheerder is niet thuis, zit achter zijn pctje en vindt het wel best. Terug betalen na annulering… moet met hoofdkantoor geregeld worden

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Super nette en verzorgde camping. Zeer vriendelijke beheerster die je bij elke vraag behulpzaam te woord staat. We hadden privé sanitair welke ook keurig verzorg was. Ruime plekken en mooi vlak. Kortom een keurige camping zonder veel poes pas maar alles goed geregeld. Zoek je animatie, zwembad, restaurant, etc, etc moet je hier niet zijn, maar zoek je een rustige plek welke schoon en netjes verzorgd is zou ik zeggen direct boeken.

waardeloos stroomsysteem je moet er om de twee uur een muntje van twee euro in doen dus je kan er niet meerdere uren tegelijk geld in stoppen, dus 's nachts Geen stroom