Camping de la Semois

c.han

aug 2025

Een hele leuke camping. Super mooi aan een riviertje. Sanitair werd goed schoongehouden. Het personeel was erg vriendelijk. Wij zouden er zo nog eens naar toe gaan.

rpals

aug 2025

We stonden hier regelmatig maar het is nu een camping op zijn retour. Vanwege het Chassepierre festival betaalden we de hoofdprijs van 50,-.per nacht. Prima om een dubbele prijs te rekenen maar dan verwacht je wel een warme goedwerkende douche waar ook water uit de kraan komt. Een wc bril die niet alle kanten opgaat en een lichtje in de nacht op het toilet. Zo ontzettend jammer van deze ooit prachtige en mooi gelegen camping.

M.-van-Wijk

aug 2025

inmiddels de 4e eigenaar die we hier meemaken. Nog steeds prima plek maar mag wel wat onderhoud hebben. een mooie 6

Rue de Chassepierre 25

6820, Florenville, België

Camping de la Semois ligt op een prachtige locatie aan de rivier de Semois - vissen in de beek - mooie wandelroutes - een vuurtje stoken voor je tent/busje/camper; dat is vakantie op Camping de la Semois - de kampeerplekken worden gemarkeerd door de vele verschillende bomen - je bent echt omringd door groen en er is zowel zon als schaduw.

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 1 sep