@M.-van-Wijk
- 1991
helemaal niks mis mee en prima hier dus. Vooral sanitair is keurig. Daun is leuk om ff door te lopen en n ijsje te scoren. onderaan de CP is een bron waar ook de bubbels mee omhoog komen dus vul de flessen maar. Fietsroutes zijn goed te doen vanaf het oude station over het voormalige spoor met viaducten en zelfs een (frisse) fietstunnel van 560m lengte. Aanrader dus
prima grote CP met warme douches en stroomplekken. Bij de paal ff drukken voor n kaart die je moet opwaarderen bij t huisje om zo verblijf stroom en douches te kunnen betalen. werkt prima en best schoon allemaal. Trier is een bezoek waard met mooie binnenstad en prachtige Dom. 10 min fietsen vanaf CP.
12 grote plekken met uitzicht op de stadswallen en de stadstorens. En ja voor 7 euro inclusief stroom en serviceplek prima plek.
zeker wel 50 plekken met schaduw en 20 min lopen vh centrum. Prima voor n dagje Reims en nog gratis ook. Uitzicht op het stadion en snelweg langszij stoort niet echt. Kortom niks mis mee 👍
Dinant zeker leuk voor een stop en de camping ligt leuk en is wel oke maar jemig die uitbater en zijn lief maar gauw vergeten poeh. Vriendelijkheid kent geen tijd moeten ze hier nog leren.
inmiddels de 4e eigenaar die we hier meemaken. Nog steeds prima plek maar mag wel wat onderhoud hebben. een mooie 6
prima familiecamping met ruime plekken en speelmogelijkheden voor de kids. Sanitair is schoon en compleet. Warm water met muntjes en dik in orde. huifkartocht een aanrader.
complimenten voor deze plek en dat voor maar €15 per dag .. het bestaat dus nog en alle positieve reviews kloppen helemaal. Wij blijven nog een paar dagen top!
keurige camping ah einde van het dal bij Alagna. fijne aankomst en prima plek voor onze camper. douches, stroom enz allemaal inclusief. Aanrader
route omhoog naar Simplonpas is heel goed en verblijf boven od pas top in orde. Aanrader zeker wanneer je van wandelen houdt en de mooie uitzichten