N3CB

• Stroom

• Douche

AstridenJos

jul 2025

Een simpele camping in het groen. Vooraan een slagboom, even bellen met de beheerder. Op het eerste veld plek (schuin) voor campers, met eenvoudig sanitair. 23, p nacht + 5, stroom. Hopelijk heb je blokken mee.

Pieterman

sep 2024

De navigatie stuurde ons de Polderweg in, een bospad vol kuilen dat uitkwam bij n Scouting-terrein. Er waren kampeerveldjes en een parkeerterrein, verderop een hoofdgebouw met ‘onthaal’ en een kapel. Alles een beetje vergane glorie van de RK scouting, maar voor kinderen misschien wel spannend. Kampvuurplaats en klimtoestellen, verwacht geen enkele luxe. De camperplaatsen hebben we niet gevonden….

neeltje55

sep 2024

behulpzame beheerders, maar een zeer onverzorgde camping, zie de foto’s, we konden wel verhard staan, plaats voor 3 à 4 campers. 18 euro, 5 euro stroom. er waren douches, maar niet schoon.

Wolfshaegen 177

3040, Neerijse, België

Gelegen op de grens van Vlaams-Brabant en Waals Babant - gelegen op de grens van Vlaams-Brabant en Waals Babant - centrum Brussel: 30km.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!