@AstridenJos
Lekker stil, mooi uitzicht. Geweldig (race/elektrisch) fietsen rondom het meer of naar de col. 2 pers camper en elektra € 30,50 per nacht. eind augustus is een deel van het sanitair al gesloten
Prachtige plek boven op de berg. We kwamen over een smalle weg aanrijden en werden hartelijk onthaald door de broer(?) (die er ook met z'n camper stond) van de eigenaresse. Stroom werd geregeld vanuit het woonhuis (5 euro/dag). Fantastisch om hier te wandelen. Wij hebben hier, omdat de CP niets kost, 2 dagen lekker gegeten in de auberge. Neem cash mee, maar via een IBAN overschrijving gaat het ook wel. Je moet wel van boerenleven houden! 😉
Mooi gebied om lekkere lange wandelingen te maken (helaas kunnen ze bij de receptie ons niet adviseren). Ze spreken daarentegen fantastisch Engels en zijn erg aardig. prima camping met lekkere douches.
Een camping aan een meer met veel bungalows/vakantiehuisjes. Bovenaan de heuvel 50 kampeerplaatsen, elk afgezet met heggen. 26 euro incl. stroom en 2 personen Sanitair is keurig. Elke ruimte heeft douche, toilet en wastafel. Wel eigen toiletrol meenemen. Restaurant naast de camping.
Helaas maar 2 plekjes (wij stonden als 3e...). Mooi uitzicht op de kerk en lekker rustig. wat wil je nog meer als het gratis is.
Een simpele camping in het groen. Vooraan een slagboom, even bellen met de beheerder. Op het eerste veld plek (schuin) voor campers, met eenvoudig sanitair. 23, p nacht + 5, stroom. Hopelijk heb je blokken mee.
Prachtige omgeving, je loopt zo de bossen in. Eenvoudig sanitair. Grootte van de plekken wisselt enorm. Ideaal voor tentkampeerders of kleine campers. Let op: € 15,= extra per nacht voor campers langer dan 6,5 mtr! Dan is het met elektra zo'n € 50,00 per nacht. En dan warmwaterverbuik na afloop afrekenen.
Grote plekken en goed sanitair. Voor een camper en 2 pers. circa 16 euro. Prima. En leuk om in de buurt te fietsen.
Boven verwachting. Grote plekken met fantastisch uitzicht. wc, buitendouche en BBQ aanwezig. Je kunt waarschijnlijk in de zomer erg lekker zwemmen in de rivier en met kleine kinderen poedelen in een klein beekje.
Tsja, een grote parkeerplaats achter een flat. Er staan een paar geparkeerde campers. Veel plaatsen. Lidl op loopafstand
Het uitzicht en de ruimte is tien keer beter dan op een van de volle campings in de buurt. Volgens ons is het geen officiële CP (geen borden o.i.d.). Lekker geslapen en met de fiets naar het centrum gereden.
Wel bijzonder hoe het verschil is tussen campings in Duitsland en Tjechie. Hier ziet alles er gewoon goed, schoon en modern uit. Erg mooie lokatie om vanaf te wandelen. Helaas is het internet erg slecht (niet aanwezig), waarschijnlijk omdat je in zo'n mooi dal zit. Dan maar lekker zonder!
nette kleine stadscamping. ongeveer 12 plekken. Wifi, schoon, nieuw sanitair, douchen: 3 minuten 20 kr. (vrij duur voor Tsjechië). Vuurplaats met hout aanwezig. camper 500 kr p.n. daarbij 200 kr. pppn. zo'n 40 euro per nacht dus
Prachtige omgeving waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. De camping is eenvoudig (weer op z'n 'Tjechisch') maar met mooi uitzicht over meer. Douches 30 Ckr voor 8 min.,maar helaas is de schoonmaak hiervan minimaal (waar is de trekker?...). We betaalden voor 2 pers inclusief stroom 570 Ckr (24 euro) per nacht).
Leuke, kleine camping. Sanitairblok is eigenlijk te klein. 1 douche bij de heren en 1 douche bij de dames is niet veel in het hoogseizoen. Je kunt kiezen waar je wilt staan. In de zon of onder de bomen. Mooi gebied om te wandelen of te fietsen. Kosten per nacht (stroom en 2 personen): 640 TKr. Aanrader als je van kleinschalig houdt en prettige beheerders.
als je op de site van de camping kijkt, betaal je 800 kronen (zo'n 32 euro)per nacht voor een kampeerplaats. Wanneer krijgt deze app een update?
Mooie speelplaats voor kinderen. De sanitairblokken 2 en 3 zijn nieuw. Nr 1 moet nog worden aangepakt en dat is ook wel nodig ook. Ze hebben veel plannen om de camping op te knappen (ze zijn bezig jaarrond huisjes vooraan de camping). Wij stond met onze camper helemaal vooraan en daar was wel wat campingverkeer in en uit de poort en er was wat mee geluid van de schoonmaak (afvalcontainers en zo). Gelukkig stonden we daar wel lekker in de schaduw.
We waren daar met onze camper. Ruime plekken met schaduw en zon. Nieuw sanitairblok, hou er rekening mee dat er geen toiletpapier is. Receptie is op maandag en woensdag gesloten, maar telefonisch bereikbaar en zonodig komen ze langs. Geen afvalwaterafvoer voor de camper. Leuk om in de omgeving een paar wandelingen te maken. Kasteel is de moeite waard.
simpele camoing aan de Ourthe. Groot deel met vaste plaatsen en een flink gebied aan de rivier voor tenten, caravans en campers. Je mag zelf een plek zoeken. Eind van de middag staat de hele camping in de schaduw. Er is 1 gebouw met alle was en toilet gelegenheid. Daar is ook de bar met frieterie. Mooie wandeling naar Hamoir
Er zijn 8 plekken in de haven vlak naast het toiletgebouw. Niet zo uitnodigend allemaal voor dit bedrag (en 10 kronen voor de douche). Er zijn zeker beter plekken op het eiland Tjörn. Hiervandaan kun je wel lekker fietsen.
Mooie plek. We waren onderweg naar Kopenhagen en dit was een mooie stop. Leuk wandelingtje gemaakt in de omgeving. De beheerders waren niet thuis en er stond een pot om het geld in te doen in het kastje naast het huis. zo gaat dat in Zweden!
Betere plek kun je niet vinden in de omgeving. WC hokjes zijn op z'n Zweeds, dus prima. Betalen moest elektronisch met het Zeedse systeem (dat kunnen wij dus niet). Maar na een belletje kwam hij vanaf zijn huis op het heuveltje aanlopen. Hij zei telkens: yes, yes... Prima man
We zijn op deze minicamping terecht gekomen vanwege een feest ter ere van de opening van het NederRandpad. Wat een heerlijke plek, schoon, supervrienelijke enthousiaste eigenaren. En Lenette kan heerlijk koken in haar heksenketel!
Alle andere reviews kloppen. Nog aan te vullen: de camperplek is mischien relarief duur, maar je hebt wel de faciliteiten van een camping (alles is nog neuw, inclusief de weinige boomschaduw...). En op fietsafstand heb je een super leuk meertje om te chillen, zwemmen en een beetje te eten en drinken..
Echte doorreis camping. Het grote probleem is de drukke weg die er vlak langs loopt. Beetje norse onverstaanbare eigenaar. Toiletten zijn vernieuwd, nu de rest nog. Prijs is OK! Stadje op loopafstand (25 min.) is echt de moeite waard om te bezoeken.
Erg gastvrije intvangst bij de receptie. Veel info mee gekregen over de omgeving en Gasteiner Card gekregen voor allelei kortingen (bergliften, bus etc.). Hele grote plaatsen! En erg goed en schoon sanitair.
Wat dicht op elkaar in hoogseizoen. wel goed sanitair (geen muntjes). Voor campers mogen ze de serviceplek wel beter maken (water halen hier, wc schoonmaken daar en grijs water afvoeren ergens in een kolk).
Hier weet de eigenaresse nog wat gastvrijheid is! Erg rustige camping (doorgaande weg ligt hier in een tunnel). Spar op kruipafstand! Fantastisch gebied om te wandelen (zoals er meer zijn in Oostenrijk).
Niet meer dan een 6 waard. Eigenaar spreek wel Nederlands, maar heeft de gezelligheid niet uitgevonden. Zwembad heeft een opknapbeurt nodig. Ligt wel mooi gelegen aan de Moezel. Voor ons was het een tussenstop voordat we naar Cochem gingen.
Voor prijs/kwaliteit een 7 (gratis plek). We hebben daar een erg mooie wandeling gemaakt. Restaurants om de hoek in leuk dorpje. Een echte doorreisplek.
Eigenlijk is de plek te smal (zoals de anderen ook aangeven). Dus als het rustig is het perfect! Erg leuke en enthousiaste uitleg gekregen over het wijsmaken en proeven. Je fietst zo naar centrum Trier!
ondanks dat de camperplaats helemaal 'vol was had de eigenaar nog een plek voor ons over. En wat voor plek... waanzinnig uitzicht over de golvende tarwevelden met onder gaande zon. Hele prettige eigenaren!