Camping De Zeekoning

Drie nachten op deze rustige camping aan de kust gestaan. Heel nette camping, ruime plaatsen (voor onze camper) aan de buitenrand. Mooiste plaatsen meteen rechts bij de ingang onder de bomen. Sanitair is heel schoon, douchen met een oplaadbaar pasje. De camping heeft veel vaste huisjes/sta-caravans allemaal op een rij, erg sfeerloos. Voor ons prima uitvalsbasis om te fietsen langs zee, mooie routes en genoeg fietspaden.

Peroe61

aug 2025

Hele nette camping. Op één of andere manier niet helemaal onze camping maar dat ligt aan ons, beetje saai denk ik. Sanitair is tip top, kan niet beter. Plek is ook prima. Wifi ook goed. Ligging zee (lopend) viel ons beetje tegen.

BillieKnaus

jul 2025

Wij zijn op een aantal campings in deze regio geweest en dit is verreweg de mooiste en leukste camping. De eigenaresse is vriendelijk en meedenkend. Het sanitair is super netjes en schoon. voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en een plek om een hut te bouwen met palen.

Driftweg 210

8420, Vosseslag, België