@Peroe61
- 2024
- Hymer LMT
- 2013
- Mercedes
Hele nette camping. Op één of andere manier niet helemaal onze camping maar dat ligt aan ons, beetje saai denk ik. Sanitair is tip top, kan niet beter. Plek is ook prima. Wifi ook goed. Ligging zee (lopend) viel ons beetje tegen.
Eenvoudig camping. Prijs erg gunstig. keurig sanitair. De ligging vooral fantastisch, direct aan zee en bij het pittoreske dorpje Audresselles.
Prachtige camping mooi gelegen direct gelegen aan de Ourthe. Ik kan geen negatieve punten bedenken. Grote plek, erg net sanitair en vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker terug.
Sanitair: top, 1 gebouw voor hele camping. eigenlijk te weinig maar het zag er altijd spik en span uit. Hulde aan de schoonmaak. Plekken: voldoende ruim. Park: netjes onderhouden, mooie locatie aan de moezel. Winkeltje: nette prijzen, vriendelijk personeel. Camping gasten: gemoedelijke sfeer. Min puntje: Wij stonden op plek 116 tegenover springkussen en klimrek met alleen maar krijsende kinderen😩, ligt niet aan de camping maar aan de ouders.
Prima camping, netjes onderhoud en vriendelijk personeel. Ruime plekken en schone toiletten. Dicht bij het strand (500 meter), mooi wandel- en fiets gebied.
Prima plekken, eenvoudig maar zeer functioneel allemaal. Nette wc’s en douche cabines. Amsterdam en Haarlem lekker dichtbij. Kortom voor herhaling vatbaar.