Camp Turjanica

• Douche

• Voorzieningen passanten

G.J.A

sep 2025

een geweldige plek. Hebben hier 4 dagen gestaan en genoten van de rust de gezelligheid en van het plezier dat we hebben gehad met de campingeigenaar. Mooie fietstocht gemaakt in de omgeving.

Arwin

sep 2025

Wat een rust. Al rijdende over mooie weggetjes kwamen we aan bij de camping. De eigenaar verwelkomde ons en we kregen meteen een glaasje pruimenjenever. Dit wordt door Drago( de hele vriendelijke eigenaar) en zijn familie, gedestilleerd. sterk spul. Wij stonden er toevallig alleen, dat was lekker rustig, maar als je hier met kinderen komt, is dat echt geweldig. Er is een leuke wandeling(3Km).Een grasveld en een beekje waarin ze kunnen spelen.

Ries

aug 2025

Wat een fantastische plek dit! Rust, groen en Bosnische gastvrijheid. Gewoon top! Een aanrader als je van rustiek kamperen houdt. Let op: via Google maps wordt je verkeerd gestuurd, volg vooral de borden en blijf ze volgen, zie foto's. De route naar het kamp is volledig verhard, kom je op onverhard, dan zit je op de verkeerde route! Dus gewoon die borden blijven volgen, komt goed!

Opština Čelinac, Bosnië en Herzegovina

Gebruik GPS-coördinaten - picknickplaats - aan de bron van de rivier Turjanica - in ongerepte natuur - barbecueplaats - broodoven - zelfgemaakte pruimenbrandewijn - centrum 25km

€ 25,00 - € 35,00

(BAM 50,00)