Parking Kamp Usce Trebinje

Camperplaatsen

• Stroom

Pablo007

mei 2025

Fijne, kleine, schone camping aan een rivier, zoals eerder vermeld, in een gebied zonder andere opties. Ik ben er erg dankbaar voor, want ik had even rust nodig van het rijden. 15 euro per nacht, inclusief elektriciteit en wifi. De douches heb ik niet geprobeerd, maar verder was alles prima.

rickmulder

mei 2025

We kwamen in donker aan de mevrouw can de CP/Camping kwam ons al tegemoet Vriendelijk legde ze me uit dat ik toiletcassette kon ledigen in het toilet bij de dames, waar we drinkwater konden innemen en gaf ze me een kaartje met de Wi-Fi code. Snel naar een plaats aan de rivier, electra aangesloten, een borrel en ingeslapen onder het stromen van de rivier en het kikkergezang. Voor ons een aanrader om zeker bij mooi weer een dagje te verblijven.

Madelonn

aug 2023

Een prima leuke plek om voor 1 nachtje te staan. Maar vooral de route er naar toe is meer dan geweldig, wat een uitzichten. De eigenaren van de camping zijn meer dan vriendelijk en behulpzaam.

M6

89101, Lastva, Bosnië en Herzegovina

Parking aan de rivier - gebruik GPS-coordinaten - zwem- en bademogelijkheden - vlakbij M6 - centrum 10km

1 mei t/m 30 sep

€ 0,00 - € 10,00