• Camperlocaties

@Pablo007

Betrouwbare reviewer

1992

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Heerlijke gratis camperplaats in een rustig dorp met water (dat in februari niet werkte). In het dorp is een superschoon openbaar toilet. 's Nachts was het er erg rustig tot 7 uur 's ochtends, wanneer de gebruikelijke kerkklokken luid luiden. Zou er zonder problemen weer naartoe gaan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Tweede bezoek hier en niet zo goed als de vorige keer. Geen water beschikbaar, internet was niet zo goed als voorheen en misschien hebben we het de vorige keer gemist, maar de kerkklokken luidden elk uur en half uur de hele nacht. We hadden twee nachten gepland, maar zijn na één nacht vertrokken. Pluspunt: het verwarmde, schone toilet en de douche.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Een erg fijne camping met schone toiletten en 's nachts erg rustig. De camping wordt op ACSI voor €21 aangeboden, maar ze vragen €23. Let op: de toiletten zijn unisex en er is geen toiletpapier. De receptioniste is zeker niet de vrolijkste persoon die je zult tegenkomen.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Echt een fijne tussenstop voor €10 voor 24 uur met toegang tot een zeer schoon (beter dan veel campings) toilet en douche, die we allebei hebben gebruikt. Betalen met pin bij de automaat en een heerlijke wandeling langs de kust naar het stadje.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

We kwamen om 14.00 uur aan en het was erg druk/lawaaierig in de buurt. Om 22.00 uur was het erg stil geworden, aangezien je eigenlijk langs de kant van de weg geparkeerd staat. Ernaast ligt een park met openbare toiletten (eenvoudig en schoon), die open zijn van 8.00 tot 19.00 uur. Oké, voor één nacht hebben we prima geslapen.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Voor de tweede keer hier en het is een verborgen pareltje van een locatie, rustig 's nachts, vriendelijk personeel en zeer schone faciliteiten. We komen zeker terug (al geboekt in 2026).

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Geweldige locatie en prijs, jammer dat de camping op zijn retour is, bijna alle faciliteiten zijn kapot of in verval. We hadden veel last van mos en de muziek tot 23.00 uur is belachelijk hard. Maar zoals ik al zei, een perfecte locatie om Cambrils en Salou te voet te bezoeken. Ondanks onze klachten zouden we zeker weer teruggaan, want de locatie is geweldig.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Erg duur, 41€, maar de avond verliep en ik betaalde 28€, een groot verschil.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Fijne tussenstop of een paar nachten. De camping ligt wat afgelegen om te wandelen, maar de faciliteiten zijn schoon. Het water voor de douches was net warm genoeg om te douchen. De wastafel was om af te wassen. Niet slecht voor € 15,60.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De basisvoorzieningen van CCP zijn oud, maar schoon en functioneren naar behoren. Het enige probleem voor ons was dat we bovenaan de camping naast een ontmoetingsplek voor dansmuziek zaten, van 18.00 tot 22.00 uur. Dat werd later, dus niet zo rustig meer, dus zijn we verder gegaan. Toen we weggingen, werden de voorzieningen schoongemaakt, wat leuk is om te zien.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Tijdens ons tweede bezoek aan deze camping verbleven we dit keer 18 nachten. De locatie is ideaal voor een mooie wandeling rond drie grote meren. De faciliteiten zijn redelijk schoon, de ontvangst is hartelijk en ideaal voor lokale supermarkten en de stad. 's Nachts is het er bovendien erg rustig. En voor € 14,58 per nacht voor een camper, twee personen en elektriciteit, zijn er zeer goede kortingen bij langere verblijven.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Nog zo'n smerige CCP-aanbieding. De camping zelf is erg mooi en 's nachts erg rustig, maar wederom een teleurstelling voor Mon Village, omdat de faciliteiten niet goed of regelmatig worden schoongemaakt. Niemand bekommert zich er eigenlijk om. De douches zijn ook net warm genoeg om te gebruiken. Ik had hier een paar dagen gepland, maar ben na één nacht vertrokken.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Fijne, rustige camping vlakbij een leuk stadje. De faciliteiten zijn prima en worden wel eens schoongemaakt, maar een goede schoonmaakbeurt zou wel welkom zijn, want ze ruiken een beetje onaangenaam. De douches waren lekker warm. Let op: de ingang ligt tussen twee huizen en is gemakkelijk te missen.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Heerlijke, rustige camping op loopafstand van een klein stadje. Goede gratis wifi, maar helaas een minpuntje vanwege de erg vieze toiletten. Er wordt dagelijks geprobeerd om ze schoon te maken, maar ze zouden grondig schoongemaakt moeten worden. Er is warm water, maar het duurt wel lang voordat het schoon is. Het zou een pareltje kunnen zijn als de toiletten goed schoongemaakt zouden worden.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Oké voor een overnachting, de faciliteiten waren oké, de douches waren warm. Mooie omgeving, maar veel lawaai van de nabijgelegen A75, die 's nachts verrassend stil is, maar de hele nacht door verkeerslawaai heeft. Voor mij is het de € 25 per nacht niet waard.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Nog een uitstekende CCP-camping. Deze heeft twee schone faciliteiten met warme douches, afwasfaciliteiten met warm water, toiletbrillen met papier en een gratis wasmachine die altijd in gebruik was, maar we kregen wel onze beurt. De wifi werkte oké, maar niet zo geweldig. Er was een kleine bar op de camping en een zwembad dat wel wat lawaai produceert. Er is niet veel te doen in de omgeving. We verbleven vier nachten en zouden het voor € 16,40 per nacht zeker aanraden.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Fijne camperplaats om te overnachten, alle gebruikelijke camperparkeervoorzieningen en deze heeft een toilet-/douchecabine die er recent uitziet. Helaas maakt niemand hem schoon, dus hij was erg vies. Ik heb het toilet gebruikt nadat ik iemands urine van de stoel had geveegd, maar douchen was voor mij geen optie. Er is niet veel te zien in het stadje, maar 's nachts was het er rustig.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Veruit de beste camping die we tot nu toe hebben bezocht. De faciliteiten waren erg schoon en de camping was erg netjes en opgeruimd. Het dorp ligt op tien minuten lopen en is ook erg mooi. We hebben hier vijf zeer rustige nachten doorgebracht.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zeer eenvoudige, dure camperplaats met niet al te schone faciliteiten: geen wc-brillen, geen toiletpapier, geen handwasgelegenheid, geen warm water om af te wassen, maar wel warm water om te douchen voor €1 per douchebeurt, en 's nachts is het er lekker rustig. Kosten: €23,50 voor twee personen met elektriciteit, twee douches en lokale belastingen. Veel te duur.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Camperplaats die duur is voor wat je krijgt. Hoewel de faciliteiten modern zijn, zijn ze niet altijd even schoon. Douches zijn op vier minuten afstand, vlakbij een wasserette en het mooie dorp. Er komen en gaan mensen op elk tijdstip, want er lijkt geen controle te zijn op wanneer je kunt aankomen of vertrekken.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wauw, ik wist niet dat er zo'n lawaaiige plek bestond, zelfs met oordopjes was slapen bijna onmogelijk. Veilige en beveiligde faciliteiten, redelijk schoon, warm water, maar één nacht is te veel met al dat lawaai. 20 euro plus 3,50 euro voor een toegangskaartje voor een slapeloze nacht. Zo jammer, want het is leuk, maar het lawaai is constant.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Aangename tussenstop, zeer schone faciliteiten met warm water. Alle andere faciliteiten die je nodig hebt, wifi is echter niet geweldig. Overdag is er veel verkeerslawaai, 's nachts minder. Ik vind het een minpunt vanwege de prijs, want € 27,50 is duur.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Perfecte tussenstop voor een bezoek aan Bled, net als de rest van Bled. Het is er duur (€ 30), met elektriciteit, geen wifi, geen douche, slechts twee toiletten zonder papier. Hartelijke ontvangst door de eigenaar die er als een gier op uit is om haar geld te innen, maar ze geeft goede informatie en het is goedkoper dan de lokale campings.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Deze camperplaats is weliswaar duur, maar een goede locatie om Ljubljana te voet, met de fiets of met de bus te bezoeken. De faciliteiten waren oké, maar zouden wel schoon, maar lekker warm water kunnen gebruiken. We verbleven er twee nachten en ik zou zeggen dat er de hele nacht lawaai van de nabijgelegen snelweg te horen is. Helaas is kamperen in Slovenië erg duur en elders in Europa kost deze camperplaats hooguit €15, maar hij bestaat en is oké, zo niet duur.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Uitstekende camping, zeer modern met zeer schone faciliteiten, warm welkom en 's nachts erg rustig. Jammer dat andere campings niet zo goed waren. € 26,26 met ACSI-kaart en belastingen. Wasmachines € 4.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zeer schone en overzichtelijke camping. Je hebt hier alleen wifi nodig. Wifi werkt alleen bij de receptie. Ik heb er een punt minder voor gegeven, omdat er alleen contant betaald kan worden. De vermelde ASCI-prijs van € 21 wordt ineens € 27,20. Er is geen zwembad of bar/café op de camping en voor € 27 zou je meer verwachten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prettige camperplaats met alles wat je nodig hebt, twee toiletten/douches vlakbij het stadje. Internet was niet erg betrouwbaar en de plek heeft geen beveiliging, dus iedereen kan komen en gaan, zoals onze buurman om 02.25 uur 's nachts deed. Puntje van kritiek: twee jonge dames kwamen stipt om 21.00 uur aan om mijn spullen op te halen, maar in de twee nachten dat we er waren, werd de vieze badkamer niet schoongemaakt. Naar mijn mening zou het beter beheerd kunnen worden.

Sitecode: 19308

Zeer mooie camping met een vriendelijke ontvangst, vlakbij een treinstation om Zagreb te bezoeken (€ 22,16 retour voor twee personen). De faciliteiten worden constant schoongemaakt door een schoonmaakteam. Het enige nadeel is dat het water op zijn best warm is en dat het er erg vol zit. Ik denk dat hoe meer mensen er zijn, hoe slechter het water. Je betaalt € 25 per nacht plus € 1,40 belasting per persoon per nacht (€ 27,80) via ACSI.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Kleine camperplaats met beperkte voorzieningen. Je kunt alleen contant betalen voor de plaats, maar je mag in het restaurant wel pinnen voor eten. Betaal je voor de plaats in het restaurant? Met € 30 per nacht is dat duurder dan de plaats ernaast, die meer dan één toilet en douche per persoon heeft. We zijn na één nacht naar de plaats ernaast verhuisd en hadden spijt van onze keuze. De plaats ernaast is veel beter onderhouden en veel schoner.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hartelijke ontvangst door de eigenaar. De camping is mooi aangelegd en heeft basisvoorzieningen. Het stadje is te voet bereikbaar en 's nachts is het er rustig. Het enige nadeel is dat de toiletten vies zijn, hoewel ze een paar keer per dag worden schoongemaakt. Ze zouden een grondige schoonmaakbeurt moeten krijgen en wat aangenamer moeten ruiken.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Geweldige gratis parkeergelegenheid voor een bezoek aan Zadar. Het is 25 minuten lopen naar de oude stad. We hebben er niet overnacht omdat het niet naar onze zin was.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Bij aankomst ziet het er fantastisch uit met het nieuwe receptiegebouw, maar vanaf daar is het een beetje oud, vies en vervallen. Gelukkig vind je geen warme douche in de vieze, met spinnenwebben bedekte douches. 's Nachts is het er rustig, het enige positieve. Maar met € 29 voor de eerste nacht en € 26 per nacht via ACSI is het te duur voor de slechte kwaliteit.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Grote camping, je moet flink in de buidel tasten om te kunnen blijven. De faciliteiten zijn schoon, maar het water in de douches is niet altijd warm. De camping is terrasvormig, dus je kunt hier je voeten zetten. ACSI berekende prijs voor €27, maar inclusief belasting en registratiekosten is het €32 voor de eerste nacht, daarna €30 na de koffie in de koffiebar, een belachelijke €4. De wasmachines zijn klein, €7, groot, €9, maar de grote werken op dit moment weer niet, wat een verschrikking is.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

We hebben hier twee nachten doorgebracht en wat jammer dat het met moeite zo bijzonder zou kunnen zijn. We kwamen aan en konden niemand vinden om ons te boeken. Toen we de man eenmaal gevonden hadden, was hij erg aardig. De faciliteiten op de camping waren weliswaar nieuw, maar erg vies en niet schoongemaakt toen wij er waren. Het leek erop dat ze de camping hadden opgegeven. Er waren veel onafgemaakte projecten. We zagen de man pas weer toen hij wegging, nadat we hem hadden moeten bellen om te betalen voor het verlaten van de camping.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Perfect om de oude stad te bezoeken, maar er staat duidelijk een bord met de tekst 'Niet overnachten' of 'Niet kamperen'. We zagen echter een busje met stoelen buiten zonnen. We parkeerden alleen en verhuisden naar een nabijgelegen terrein met alle faciliteiten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hartelijke ontvangst en prettige camping. Betaald met ACSI plus belasting van € 26,92 per nacht. De camping heeft beperkte faciliteiten, dus wees voorbereid op wachttijden voor de douche. Deze is in alle vier de douches aan de mannenkant, behalve één, handmatig te bedienen. Bovendien wisselt het water constant van warm naar koud. Vandaar onze score, want voor die prijs zou alles van topniveau moeten zijn.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie, schone camperplaats om Mostar te bezoeken. De camperplaats biedt alle service die een camper nodig heeft, inclusief gratis wifi en attente gastheren die Engels spreken. 30 minuten lopen naar het stadscentrum. Wees voorzichtig waar u parkeert, want er kan veel verkeerslawaai zijn. 25 euro, alles inbegrepen, en er worden euro's geaccepteerd.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie, schone homestay, naar onze mening niet echt een camping. De beperkte faciliteiten waren erg schoon en de ontvangst was hartelijk en behulpzaam, maar de prijs van € 25,- was hoog voor wat je kreeg en Sarajevo was een teleurstelling. De beste van de twee zogenaamde campings liggen allebei in iemands achtertuin.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Fijne, kleine, schone camping aan een rivier, zoals eerder vermeld, in een gebied zonder andere opties. Ik ben er erg dankbaar voor, want ik had even rust nodig van het rijden. 15 euro per nacht, inclusief elektriciteit en wifi. De douches heb ik niet geprobeerd, maar verder was alles prima.

Sitecode: 19493

Uitstekend startpunt voor een bezoek aan Albanië. De faciliteiten zijn erg schoon en het terrein is 's nachts erg rustig. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een warm welkom van Artur die je alle informatie geeft die je nodig hebt om de stad te bezoeken. De faciliteiten zijn erg schoon, met een uniseks toilet en douche met lekker warm water. De camping ligt vlak bij de luchthaven en er is wat lawaai. We hadden ook wat problemen met de elektriciteit die ons systeem parten speelde, dus hebben we de tweede nacht zonder elektriciteit doorgebracht om ons systeem niet te beschadigen. Al met al een prettige ervaring.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Heerlijke kleine camping met warm welkom aan het meer, met eenvoudige, schone voorzieningen. Voor een camper voor twee personen met elektriciteit betaalde ik € 15.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Perfecte locatie om Sofia met de metro te bezoeken. Ivan verwelkomt je met een glimlach en geeft je veel informatie over hoe je Sofia kunt bezoeken. De faciliteiten bestaan uit twee douche- en toiletruimtes, waarvan er één prehistorisch is en naar mijn mening onbruikbaar en de andere oké is. Helaas heeft Ivan geen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakschema's omdat ze erg vies zijn, maar het water is erg heet en je kunt je er wel wassen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zoals gezegd was het een erg mooie en schone camping. Tijdens ons verblijf had de eigenaar de camping volgepropt met spullen, wat resulteerde in een paar problemen: 1. meerdere stroomstoringen, 2. één nacht geen warm water om te douchen. Verder hebben we hier vier rustige nachten doorgebracht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooie camperplaats, zeer schoon en zeer vriendelijk personeel. Wij verbleven er twee weken en met elektriciteit was het 12,57€, maar elektriciteit is gemeten, dus voor anderen zou het anders zijn. Dichtbij een mooie wandelroute en veel restaurants. Het enige echte nadeel waren de lawaaiige vliegtuigen elke weekdag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Uitstekende locatie, een klein verborgen geheim dat over het hoofd wordt gezien voor de overgewaardeerde Villasol. We hebben hier zeven rustige weken genoten, schone faciliteiten en geweldige toegang te voet of met de fiets tot het centrum van Benidorm. We betaalden 18,50€ 's nachts plus elektriciteit voor een camper en twee personen. We komen terug, we hebben zelfs al onze terugkeer in 2025 geboekt

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vreemd, deze site is heerlijk schoon en goed doordacht, ze verhuren auto's en scooters, hoewel ze dat niet adverteren, er is een mooi zwembad en een café. Dus wat zijn de nadelen? 1. Als je geen strandliefhebber bent, is er niets te doen in het Tumbleweed-stadje, waar de Spar-supermarkt meer personeel dan klanten heeft. 2. De wekker om 4 uur 's ochtends met de haan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Tweede keer hier en zal niet de laatste zijn, want geweldige site, schone warme douches, café en rustig. Geweldige prijs voor 13€ met ACSI-kaart en drie nachten voor twee nachten, wat neerkomt op 8,67€ per nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Drie heerlijke nachten doorgebracht op deze schone maar compacte camping, met mooie faciliteiten en een warm welkom. Het is echter een echte Spaanse camping voor lange termijn en erg compact. We hadden moeite om onze 7,4 m op en af de camping te krijgen, maar het is haalbaar. We betaalden € 17 met ACSI voor een camper voor twee personen met elektriciteit. We komen terug als we in de buurt zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Oké voor een paar nachten, faciliteiten gedateerd en een beetje schoon, geen warm water in een blok en niet zo'n warm welkom van de receptioniste. We verbleven hier in juli 2002 en er is sindsdien niet veel onderhoud gepleegd aan de hervorming. Het is zoals hierboven vermeld erg gedateerd, 20€ per nacht, camper voor twee personen met elektriciteit, een beetje hoog voor de standaard van de faciliteiten. Wasmachines horen in een museum.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping met warm welkom, zeer schone camping en op loopafstand van de stad. Het enige nadeel was veel verkeerslawaai van de nabijgelegen A7P. Betaalde 22,32€ met ACSI en lokale belastingen. Tweepersoons camper met elektrische

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Als je van lawaai houdt, dan is dit de plek voor jou. Kinderdisco in het restaurant tot 23.00 uur, zo luid dat je de trillingen in de vloer van de bus kon voelen. Mensen die lawaai maakten tot 13.00 uur. Dan de bonkende muziek van 03.00 uur in de buurt en dan uiteindelijk de feestgangers die op elk uur van de dag terugkomen. Erg jammer, want de site zelf is leuk. De stad leek een grote politiemacht te hebben, wat ons afschrikte en na één nacht verder ging.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Om een of andere reden is het noordoosten van Spanje duur, maar deze plek was redelijk. 21,72€ camper voor twee personen met elektrische warme douches. 50c extra plek schoon en warm welkom wees op uw hoede voor mieren, want die komen overal en houd er rekening mee dat er elke avond lawaai is van de lokale disco of het evenementengebied. We hebben hier zes nachten doorgebracht en zouden terugkomen als we in de buurt zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie en schone camping, ook 's nachts rustig, mooie plaatsen, slechts vier sterren, want je moet veel betalen voor elektriciteit (6,97€ per nacht), wat hoog is voor Spanje, en wasmachines (6€), oké, je hoeft ze niet te gebruiken, maar ze zijn net zo goed en goedkoper op veel andere plekken in Spanje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Tweede keer dat we deze site bezoeken en een grote teleurstelling tweede keer faciliteiten schoon maar niet zo schoon potluck over hoe warm water kan zijn en 's nachts GELUID van 21:00 tot na middernacht de twee nachten dat we er waren zo luid dat het in Spanje te horen was denk ik dus we vertrokken na twee hadden vier nachten gepland maar gewoon te lawaaierig voor ons 's nachts. Zonde want wandelen rond het meer is prachtig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping met uitzicht op de stad met schone faciliteiten, toiletpapier en -brillen en erg warm water. Aardige jongeman bij de receptie die erg goed Engels sprak toen wij er waren. Het was erg winderig en helaas is er een soort hondenpoep in de buurt, wat resulteerde in honden die de hele nacht aan en uit blaften en huilden. En dan is er nog de kerkklok die de hele nacht luidde, dat verpestte ons bezoek. Betaalde 20,58€

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Oké voor een overnachting zijn de faciliteiten oud en een beetje schoon. De camping ligt naast een weg die 's nachts nogal druk is en deelt ook de faciliteiten met het voetbalveld, dus als er een wedstrijd is, is het overspoeld met voetballers, zoals wij ontdekten. Er is niet veel te doen in de stad. Betaalde 17,50€ voor een camper voor twee personen met elektriciteit. Vreemde kantooruren van 7-10 uur. Plaats jezelf daarna en betaal 's ochtends.