LOasen Vesterhede

• Stroom

MarcCruiser

aug 2025

We wilden maar één nacht blijven, maar bleven spontaan drie nachten. Geweldige faciliteit, vooral met kinderen. Er is een eigen (volledig uitgeruste) keuken, een wasmachine/droger en een wasmachine/droger. Het brood (wortel of aardappel) is een echte aanrader. Al met al is het niet bepaald goedkoop, maar het is het waard en het is het best verzorgde stukje camping dat we in Denemarken hebben meegemaakt! *******

Josang

sep 2024

Een hele mooie camperplek. Alles is top schoon. Allé voorzieningen aanwezig. Mooie omgeving. Zeer vriendelijke eigenaren. Wij waren o.a hier om een bezoek te brengen aan LEGOLAND en Legohouse. Bij LEGOLAND ruim voldoende gratis parkeerplaats P6 en Legohouse dicht bij busparkeerplaats. Het is dan weer heerlijk om na bezoek van LEGO weer terug te keren naar deze schitterende rustige camperplek. wij waren hier van 20sep24 en vertrokken op 24sep24.

MeMarkNL

aug 2024

We kunnen niet anders zeggen dan uitstekend. Eigenaar vriendelijk en spreekt goed Engels alles is netjes en goed verzorgd.

Vesterhedevej 33

7250, Grindsted, Denemarken

CP gelegen bij een kleine boerderij - bellen voor beschikbaarheid - centrum 6 km

€ 25,00 - € 35,00

(DKK 260,00)