@Josang
- Integraal
September 2026
3 foto's toegevoegd · 24 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prima camperplek. Schoon sanitair. Mooi uitzicht op de Sontbrug en Kopenhagen. Ingecheckt via de website door de QR-code te scannen. Gaat vrij eenvoudig.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Sitecode: 11937
Prima plek. Dichtbij om Motala te bezoeken. Ook fietsen langs het Göta Kanaal is prima te doen. Sanitair is schoon. Betalen gaat eenvoudig mvia website, zie instructies op het bord. Wifi is slecht of beter gezegd niet of onveilig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hele mooie camperplek. Nette WC aanwezig. Heel mooi om te wandelen in de natuur.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima locatie. Alle voorzieningen aanwezig, behalve WiFi, en schoon. Dicht bij een golfterrein. Op de camperplek mooi uitzicht over het meer. Wij zijn hier 2 nachten geweest.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping/camperplaats. Schoon sanitair. Alle voorzieningen aanwezig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima ruime camperplek om Ystad te bezoeken. Rustige overnachting. Wel zelfvoorzienend zijn. Betalen kan bijvoorbeeld met de app Easy park.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer aparte maar hele leuke camperplek. Je waant je terug in de zestiger jaren. Zeg maar Flower Power-tijd., heel ongedwongen. Sanitair prima en schoon. Zeer leuke en gastvrije ontvangst. Centrum goed bereikbaar met lijn 4 (€0,09). Overigens is het centrum ook goed bereikbaar met de fiets of te voet. Bij de receptie zeer behulpzaam. Aanrader.