Thorsminde Camping

• Stroom

3.6

womimara

aug 2025

We volgden het bord naar een parkeerplaats met toiletafvoer. De toegang tot de afvalstortplaats was gratis, zonder enige informatie over betaling. Ik keek rond op de site en zocht naar prijslijsten. Ver voorbij de afvalstortplaats lag een prijslijst met verschillende, enigszins misleidende prijzen voor de camping, inclusief water en afvoer. Een vrouw kwam naar me toe en eiste onbeleefd € 22. Een negatieve ervaring in Denemarken.

Prachtige, grote camping direct aan het fjord en op slechts een paar meter van de Naordzee. Ruim voldoende en u kunt uw eigen plek kiezen. U kunt kiezen tussen een weide bij het fjord of een plek dichter bij de faciliteiten. Er is een wasruimte, een kookhoek, een visschoonmaakruimte, een overdekt zwembad, een broodjesservice en snacks te koop op het terrein. Elektriciteit is tegen betaling, maar wifi en douches zijn inbegrepen. Beste locatie

Adria760

jul 2025

Veel te duur voor het gene wat er geboden word. Camping en dan m.n het sanitair is zeker 30 jaar oud ( toen zijn we er ook al geweest met de kinderen)

Klitrosevej 4

6990, Thorsminde, Denemarken

camping met kitesurfschool - binnenzwembad - centrum 20km

€ 25,00 - € 35,00

(DKK 256,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!