Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Beleef uw vakantie midden in de natuur
U bent van harte welkom op de maritieme natuurcamping Vestkystcamping van Løkken, gelegen op slechts 500 m van de Noordzee met het fijnste zandstrand.
Op het terrein bevinden zich een winkel, bistro, minigolf, nieuwe speeltuin, gratis mooncars, fietsverhuur, bibliotheek, biljart, airhockey, etc.
Maak kennis met onze dwerggeiten.
In het hoogseizoen bieden wij kinderanimatie aan .
Wij willen en streven ernaar dat u een heerlijke vakantie beleeft op onze maritieme camping. Er is plaats voor iedereen, groot en klein, oud en jong.
Lees verder

9480, Løkken, Denemarken
Sitecode: 52049

Locatie host
Beleef uw vakantie midden in de natuur
Maak kennis met onze dwerggeiten.
In het hoogseizoen bieden wij kinderanimatie aan .
Lees verder
check-in na 12u - check-out voor 11u - gedeelde keuken - broodservice - café - mogelijkheid QuickStop [19-10u] inclusief elektriciteit - centrum 3km
1 apr t/m 31 okt
DKK 164,00