@Wim-Mossel
- 2018
- Burstner Lyseo Harmony
- 2021
- Buscamper
Heerlijke plekje met goede sfeer. Schoon sanitaire ,heerlijk vers zelf gemaakt gebak . Gastvrij ontvangst en in de avond voor wie dat wil gezellig spel Kup .Wij komen zeker terug .
Erg fijn plekje in een fantastische omgeving. Heerlijke fietstochten kunnen maken . Gastvrije ontvangst met mooi schoon sanitair.
Een douche en toilet voor de heren en Een douche en toilet voor de dames ,dat kan echt niet net zoveel mensen op de camping. Camping reparatie klinkt mooi maar de monteur is te druk om je te helpen .Winkel stelt niet veel voor en was ook dicht op zaterdag. Wel erg vriendelijke ontvangst net zoals vriendelijke monteur.
Een erg fijne camping. Er is werkelijk overal aan gedacht. schoon sanitair ruime warme gratis douches wasmachine en droger gratis. Natuurlijk het belangrijkste erg mooie plaats met geweldig uitzicht. Van de autoweg hebben wij totaal niets gemerkt. en dat alles voor een redelijke prijs. een echte aanrader!
Erg mooie omgeving met heerlijke wandelroutes en fietsgelegenheden. Heerlijk rustig met geweldig uitzicht op de bergen en meertje waar je ook heerlijk kunt zwemmen. Ook kan je er heerlijk vers brood kopen en dat is een dikke aanrader. lekkerste brood tot nu toe. Natuurijk erg schoon en fijn sanitair.
Fijn contact bij de receptie en erg fijn geholpen door Nederlandse stagiaire .Verder erg vies sanitair overvolle prullenbakken Afval wordt bij elkaar op een hoop gegooid dus niet gescheiden., klacht bij receptie verteld maar daar gaven ze aan dat ze om half 7 nog gekeken hadden wat erg onwaarschijnlijk is. Wel een goede uitvalbasis voor de preekstoel
Sitecode: 52049
Erg fijne rustige camping met leuke speelplaats, de speelplaats is niet op de plaats waar je staat met de camper dus ideaal. Keuken met alles erop aan en douchen eindelijk zonder muntjes of extra bijbetalen voor stroom of douches .Wat ons betreft vette aanrader.
Erg mooie rustige plekje met zeer vriendelijke eigenaar. Schoon sanitaire met lekker heet water om af te wassen. Klein nadeel veel muggen .
Heerlijke rustige camperplaats met goede sfeer. . Erg vriendelijke eigenaren en schoon sanitaire .Schitterende omgeving om te fietsen. . Dikke aanrader.
Heerlijk gegeten en was erg fijn om even op de parkeerplaats te staan met onze camper zodat wij heerlijk uitgerust verder konden rijden.
Dit is inderdaad een verborgen pareltje.Een heerlijke rustige camping in de natuur met erg veel ruimte. Op 10 km afstand geweldige zee. Schoon sanitair . Een klein minpuntje geen Wifi.
Dit is echt een camping voor mensen met kleine kinderen. Als je tot rust wil komen kan je beter een andere camping uitzoeken. Klok slaat elk uur ook in de nacht. Het is wel een super schone camping.
Campers erg dicht op elkaar. veel honden die geregeld aanslaan. wel erg schoon en modern sanitaire
Camping erg verouderd maar wel schoon.Camping staat op een actieve kerncentrale flinke tegenvaller. Strand geen aanrader .
Fijne rustige en schone camping. Ruime plaatsen en geschikt voor kinderen. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Wij komen graag een keer terug .