Leif Fuglsang Andreasen

• Lozen afvalwater

Mooie plek, maar voorzieningen zijn te beperkt voor het aantal plaatsen. Plek om toilet te lozen erg vies. Toch voor een nachtje helemaal prima en een leuk uitzicht!

S-Huisman

aug 2025

2 Sterren eraf want de vriendelijkheid van de eigenaars is niet bepaald aardig. Het was erg druk en we moesten onze camper(s) opschuiven. Luifel kan niet meer uit. Weinig sanitair als het druk is. verder ligt nationaal park Thy op fietsafstand en is erg mooi. camping is verder qua plekken prima,dus wees er vroeg bij in hoogseizoen.

Mooi gelegen camping aan visvijver op ca 5 km van Hantsholm. Geen gemarkeerde plaatsen. Deels met electra op centrale punten. Tijdens ons verblijf van 1 nacht erg vol. Onhandig sanitair: 3 x douche-wc combi en 1 wc. Veel te weinig voor aantal plaatsen en ‘s ochtends niet bepaald schoon meer. Betaling aan eigenaresse die einde dag langskomt kaart/cash, Dkr en Euro. Voor camper, 2 pers., electra en douche Euro 28.

Bybakken 1

7730, Thisted Kommune, Denemarken