Falster FamilieCamping

Hebben twee nachten met plezier gestaan op deze camping. Sinds februari 2025 nieuw/andere eigenaar die nog beetje werk heeft om geheel wat moderner te krijgen. Beetje achterstallig onderhoud, maar alles functioneert prima. Hele rustige plek. Overvliegende kraanvogel en bij helder hemel zie je de Melkweg. Wij hebben genoten.

Rob_Wanst

jul 2025

we hebben met onze kinderen een heerlijk verblijf gehad. Rustige gemoedelijke camping met veel speelgelegenheid en een zwembad. Zeer vriendelijke beheerder. Sanitair is wat gedateerd maar schoon en netjes. Verder ook voorzieningen als een broodjesservice en wat locale lekkernijen te krijgen. Echt aan te raden!

Suupie

jun 2025

heel rustige camping super vriendelijke beheerder en behulpzaam enkel WiFi is er niet meer verder als in goede staat wel gedateerd en wij hebben er gestaan 2 dagen voor 85 euro met stroom en wasmachine

Tværmosevej 2

4871, Horbelev, Denemarken

zwembad - broodservice - gasflessenservice - elektriciteit: tarief afhankelijk van seizoen [DKK 30-35] - hondenuitlaatplaats - mogelijkheid QuickStop [20-10u] - centrum 2km

€ 25,00 - € 35,00

(DKK 190,00)