Skive Fjord Camping

Geclaimd door eigenaar

RZfahrer

sep 2025

Wij waren er eind augustus 2025, buiten het seizoen. Het was er niet druk. Geweldige plek, verdeeld over terrassen. Alles is brandschoon, op korte loopafstand van het Limfjord. Ongeveer 15 minuten fietsen naar Skive. Al met al een echte aanrader.

Zeer vriendelijke beheerders. Hadden een mooie plek voor onze 9.30 mtr lange camper. Verzorgde grasmat. Schoon sanitair. Mooi uitzicht over het fjord en dichtbij Skive. Goeie WiFi. 10 ampère stroom.

guarto

jul 2025

Ik ben het eens met de 4*-recensies, maar geef het slechts 3* omdat je voorbij de boekingspagina op hun homepage moet scrollen om te zien dat je 20% zomerkorting krijgt, die voorheen niet zichtbaar was. Bovendien verwacht ik dat je bij het inchecken te horen krijgt dat je broodjes moet bestellen voor de volgende ochtend, omdat er anders geen broodjes beschikbaar zijn. We waren waarschijnlijk te verwend door andere Deense restaurants.

Marienlyst Strand 15

7800, Skive, Denemarken

gelegen aan een meer - terrassencamping - hellend terrein - afgebakende plaatsen - nabij zand- en kiezelstrand - - centrum 5km

1 apr t/m 30 jun

€ 15,00 - € 25,00