@guarto
- 2022
- Liner
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een prima parkeerplaats, zelfs voor grote campers. Zeer vriendelijke eigenaren met een rustige hond.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
We verbleven drie nachten op kampeerplek nummer 6 in het noorden. Het was er deels zonnig en deels schaduwrijk, met veel ruimte en een vrij vlak terrein. De sanitaire voorzieningen (zeer, zeer schoon), de receptie, het restaurant en het strand waren allemaal op loopafstand. Natuurlijk hoor je de weg, soms zelfs 's nachts; dit staat aangegeven op de plattegrond. Voor ons was dat geen probleem. Bij aankomst werd de receptie bemand door Duitstalige medewerkers, die allemaal erg vriendelijk en relaxed waren. We hebben enorm genoten van ons verblijf.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Er is al veel gezegd over de voordelen van deze camping en de stad, maar het feit dat, ondanks de vele vrije plaatsen voor de iets kortere campers, 7 van de 13 plaatsen voor de groep van 8 meter of langer bezet zijn door kleine caravans of campers met aanhanger, is ronduit ondoordacht en onattent.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 24 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
€7 inclusief elektriciteit en water. Het toilet is momenteel gesloten. De toegang en parkeerplaats zijn groot genoeg voor een camper van 9 meter. Vaste tafels en banken, direct aan de rivier de Yonne. Een klein juweeltje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het verkeer op de B54 was tot ongeveer 21.00 uur erg lawaaiig, daarna was het vrij rustig tot 6.00 uur. Herdecke heeft een prachtig oud centrum met veel restaurants, enzovoort. Het is ongeveer een kilometer lopen. Er stonden hier vannacht vijf campers. We voelden ons veilig.
Mei 2026
Volop ruimte. Geen voorzieningen. Stenen bankjes langs de rivieroever. Waarschijnlijk rustig. We hebben even rondgekeken en zijn toen naar de overkant gereden, naar de dam.
Een beetje afgelegen en rustig. Nauwelijks uitzicht op de rivier. We hebben alleen even naar de plek gekeken en zijn toen doorgelopen naar de Spaanse kant. Er is een kleine kruidenierswinkel in het dorp.
April 2026
Sitecode: 195194
Verswateraansluiting met schroefdraad. Twee verhoogde inlaatopeningen voor grijs en zwart water. De cassette kan eenvoudig worden geleegd; grijs en zwart water uit de tanks moeten worden opgepompt of vervoerd met een jerrycan, enz. Geen lengtebeperking voor campers.
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden