Vestergaard Autocamperplads v/Anke Dombert

Camperplaatsen

4.3

• Honden toegestaan

4.3

wat een schitterende plek, de rust en ruimte zijn geweldig. je kunt ook lekker wandelen. in de buurt zijn 2 grote meren en je bent vlak bij de duinen. er is alleen water, dus je kunt hier niet ontzorgen. hij staat in mijn favorieten.

Diederick-vS

aug 2025

Mooi plek, lekker rustig en goed beschut tegen storm Floris. Een intieme camperparkeerplaats waar we graag nog een keer terug komen. Let op: Vanaf de weg is de camperplaats niet te zien, volg de navigatie link op deze app om er te komen. sla de boerderijen (over wiens erf je rijdt) gewoon over, uiteindelijk kom je er dan wel. We hebben hier gestaan van 4/5 aug'25.

fijnopstap

jul 2025

wat een heerlijke plek, een vuurplaats, en jezelf verwonderen in de tuin om de plek heen. een echte aanrader

Hugvej 5

6990, Ulfborg, Denemarken

stille en rustige plaats - plek voor natuurliefhebbers - eigenaars zijn ook camperaar - uitzicht op de duinen - Noordzee 1,8km - vlak bij westkust fietspad - dicht bij Veststadil fjord - Kaj Munks Præstegaard 800m - Ulfborg 14km - Vedersø 3km

DKK 50,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!