@fijnopstap
t is een prima plek, maar hij wordt stampvol gereden, waar plekken zijn voor 4 campers staan er 8. en ook de ring is man aan man ....qua veiligheid zeker niet optimaal.
wat een heerlijke plek, een vuurplaats, en jezelf verwonderen in de tuin om de plek heen. een echte aanrader
wat een gezellig goed verzorgd plekje!!!! stonden bij de vijver, kippen en hadden uitzicht op de wijngaard. Echt doen, op de fiets naar Aalborg. op een gravelfietspad door de graanvelden. zo leuk!!!!
goede plek maar is niet gratis zoals hier vermeld. kosten zijn vanaf 23:00u tot 09:00u 210 Dkk graag aanpassen vanaf 18:00 gratis parkeren dus dan kan je naar de punt wandelen . wil je daarna overnachten moet je dus betalen
heel mooi plekje, er is een bbq in de overkapping. kun je gebruik van maken... verder is t erg handig als je zelf voorziening bent
waren er net, zeer hoge prijs € 38,00 . Dat gingen we niet doen......ja maar je vindt niets goed kopers hier in de omgeving.....nou jammer dan....6 min verder een mooie plek aan t wate voor nop
t is hier goed toeven, heerlijk kuieren en fietsen. komen zeker terug
werkelijk fantastische plek om te slapen, ff zoeken hoe je er komt maar blijkt toch best eenvoudig. en de 4130 is werkelijk weergaloos
zoveel negative reacties, wij zijn er 11-9 23 we betalen 23,50 voor een fantastische plek aan zee. wc/douche dichtbij okay niet t nieuwste maar prima. en anders hebben de camperaars eigen voorzieningen toch