Campingplatz Gruibingen

• Stroom

• Douche

• Honden toegestaan

Heel vriendelijk ontvangst. Sanitair gebouw is heel schoon en vrij nieuw. Ik mis alleen de mogelijkheid om handen te drogen. Afval en chemisch toilet wegbrengen is ook wat moeizaam. Wij betalen 24 euro per nacht. Stroom is apart afrekenen: tussen 1 en 4 euro. Voor de meesten en doorreis camping.

Sannelbc

aug 2025

Midden in de middle of nowhere, veel groen, mooie camping, zeer vriendelijke eigenaar, mooi en schoon sanitair. We verbleven er één nacht, we kwamen op maandag aan, dus elk restaurant/winkeltje in de buurt was gesloten. Bijna geen bereik met je mobiele telefoon op de camping.

Rollerteamke

sep 2024

Rustige omgeving buiten het dorp, middle of nowhere tussen het groen. Twaalftal camperplaatsen met nog ruimte voor kampeerders. Hogerop terrassen met chalets etc. Vriendelijke eigenaar die bijna enkel Duits spreekt. Je vindt zijn ‘bureel’ omhoog direct links. Er zijn aan traag tempo nog volop infrastructuurwerken bezig. Wij hadden noch internet noch satellietontvangst. Modern sanitair, lozen chemisch toilet oke, electr oke, lozen water nog niet.

Campingplatz 1

73344, Gruibingen, Duitsland