Seencamping Krauchenwies

• Stroom

Sabine1978

mei 2025

Ik ben er ontzettend blij mee! De camping overtrof al mijn verwachtingen. Voor mij was de directe toegang tot het meer een echt hoogtepunt: 's ochtends wakker worden met uitzicht op het water en 's avonds genieten van de zonsondergang aan de oever was gewoonweg onbetaalbaar. Het complex is zeer goed onderhouden, de toiletten zijn altijd schoon en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en kan

Cristian110

mei 2025

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op deze camping! Het complex is zeer goed onderhouden, de sanitaire voorzieningen zijn altijd schoon en modern en het hele gebied is met liefde ontworpen. Vooral de rustige ligging midden in de natuur beviel ons uitstekend: ideaal om te ontspannen. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Ook voor kinderen zijn er leuke speelmogelijkheden en de kleine kiosk op het terrein biedt alles wat u nodig heeft

Jungcamper

mei 2025

Groepen zijn welkom! Fijne plek, erg behulpzaam personeel. In het weekend waren er cocktails en pizza. Leuk meer, je kan er ook vissen. Wij komen terug!! Prijs-kwaliteitverhouding OK

Ablacher Straße 2

72505, Krauchenwies (Ort), Duitsland

48.0188402 9.2342093

camping aan een meer - centrum 800m - [er is ook een 24u toegankelijke camperplaats voor de camping, locatienr. 50059]

1 apr t/m 13 okt