Camping Sulzbachtal

• Stroom

Leuke camping, camperplaatsen waren reeds bezet. Douche amper ruimer dan in Camper, maar wel schoon en warm. Leuke omgeving voor sportief aangelegde mensen.

Hunterfamily

mei 2025

De buurt is mooi. De supermarkt is een fijne wandeling van 10 tot 15 minuten met echt heerlijke producten. We hadden van tevoren gebeld en de afmetingen van onze auto doorgegeven. We kregen echter aanvankelijk nummer 72 aangeboden, dat bergopwaarts en erg klein was. Het personeel was niet zo vriendelijk, ondanks dat we ons hadden voorgesteld. Het restaurant is niet hondvriendelijk, dus besloten we er niet te eten. De douches waren goed, hoewel de vloeren erg glad waren; een goede afvoer zou handig zijn.

We kwamen laat op de middag vanuit Frankrijk aan. We hadden ons laten lijden door de website met aanprijzing van het geweldige restaurant. Haxe schnitzel regionale gerechten. Dit was echter niet aan de orde. Een kantine wat leek op een bejaaardensoos. Ons hondje wat bij aankomst geen enkel probleem was mocht later niet naar binnen. We voelden ons op alle fronten misleid en zijn een deurtje verder gegaan. Iets verderop ligt een geweldige camping.

Sonnmatt 4

79295, Sulzburg, Duitsland

plaatsen voor campers aan het meer