@Stille-Willie-66
- 2017
- Adria Anders Anders
- 2010
- Renault
Hebben hier ook een nacht gestaan waren gelukkig wel op tijd. Mooi de omgeving nog wat verkend op de fiets. Ook mooie wandelpaden langs de kust trouwens.
vriendelijke eigenaar, leuke plek om te staan
Leuke camping, camperplaatsen waren reeds bezet. Douche amper ruimer dan in Camper, maar wel schoon en warm. Leuke omgeving voor sportief aangelegde mensen.
Sitecode: 72074
Geen poespas gewoon inschrijven en je wordt wel op de camperplaats gebracht. Vriendelijke dame die ook nog wel een beetje Engels spreekt. € 15,- voor 2 personen met stroom. Prima wat mij betreft.
Mooie plek om te staan als er nog ruimte is. Het was onze 2e poging om hier te staan, en deze keer dus wel gelukt. Je kan mooi fietsen achter de dijk naar Cuxhaven, of de andere kant op maar dan aan de binnenkant van de dijk. De heuvel in Wingst is ook wel leuke uitdaging.
Mooie omgeving en plek om te staan. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Wij voelden ons hier meteen thuis.
Wij kregen het niet voorelkaar om hier een nacht te betalen met bankpas, of creditcard. Hebben met munten voor een paar uur betaald. Na een bezoek aan de onderzeeër en het marine herdenking museum, zijn we vertrokken naar een andere Camperplaats in de buurt. Ik vond het een aanfluiting zoals het hier geregeld is.
Wij hebben hier 3 dagen in de schaduw gestaan. Dat was in ons geval wel handig vanwege de hitte.. Daardoor hadden we geen schotel ontvangst, maar we hebben ons prima vermaakt en konden avonds mooi lang buiten zitten.
Was even een beetje uitzoeken hoe 1 en ander werkt, maar fijne plek om te staan Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Visboer in de haven aan de andere kant van het spoor. Supermarkt op loopafstand. Wij vonden het een prima uitvalsbasis .
Hartelijk ontvangen, helaas maar plek voor 1 nacht.
Het is eigenlijk wel de bedoeling dat je, je meld bij de beheerder aan de overkant van de weg. De beheerder kwam naar ons toe en was erg vriendelijk, maar het is straks de bedoeling dat je beld als je aankomt. De beheerder verteld dan of hij bij je komt of dat je even naar de overkant van de weg moet.
De camping is wat betreft de ligging voor een bezoekje aan de Brocken perfect. De plaatsen zijn verhard met gravel, wat een beetje een parkeerplaats idee geeft. Als je aan de rand van de camping staats is het uitzicht wel mooi, afgezien van de 100 -den dode naaldbomen.
Wij staan hier voor de 2e keer en zijn erg tevreden. De boer vlak in de buurt is gestopt met melken, dus die hoeft er niet meer om 5 uur uit. Dus heerlijk stil, lekker geslapen. Onze eerste ervaring zal wel verleden tijd zijn. Fijne omgeving om te staan, zijn wel wat steile stukjes als je gaat fietsen.
Mooie visgraat opstelling, zit je niet constant tegen de Camper van de buren aan te kijken. Grijs water lozen is inmiddels ook geregeld. Geen douche, geen toiletten, maar dat hebben wij ook niet nodig. Met de fiets ben je zo in de Leeuwarder binnenstad. Rust en ruimte, wat wil je nog meer....
Sitecode: 19258
Vriendelijke behulpzame eigenaar. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen, dus kunnen daar ook niet veel over zeggen. Was de hele dag en avond levendig met spelende kinderen. Als je van rust houd, misschien andere camping zoeken. Doordeweeks buiten het vakantieseizoen vrij rustig, alle voorzieningen voor Camperraar en Campeerder wel aanwezig.
Hele nette camping, maar weinig vlakke ondergrond. Wij hebben hier 5 nachten gestaan vanwege motorpech. Mooi rustig, alleen het plaatsen toewijzen is wat omslachtig. Ondanks dat we geen lid waren van 1 of andere Engelse campeerclub toch een mooie korting gekregen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Sitecode: 72076
Het toilet gebouw is nog steeds niet helemaal klaar. En er wordt nog druk gewerkt aan verbeteringen aan de staanplaatsen op het veld. We moesten even uitzoeken hoe en waar te melden, maar zijn verder vriendelijk ontvangen.
Zeer nette camping. Goed verzorgde voorzieningen, en netjes bijgehouden terrein. Stageld inclusief stroom, is voor £ 25,- 1 van de goedkopere campings tot nog toe.
Hele nette camping/ camperplaats. Hartelijk ontvangen door de eigenaar Wij betaalden verhard zonder voorzieningen £ 15,-, met voorzieningen is het £ 22,-
Zoals reeds eerder omschreven kun je hier zonder stroom staan, wat £ 5,- scheelt. Als je zelf voorzienend bent vind ik extra betalen voor stroom een beetje zonde. Ontvangst was verder hartelijk, maar een beetje onduidelijk wat de bedoeling was met aanmelden. Andere campinggasten hebben ons even geholpen. Veel ruimte en flink wat water tappunten en stroom. Mooie uitvalsbasis om naar Cambridge en/of Ely te gaan.
Zoals hier reeds eerder al omschreven, rust, ruimte en eenvoud. Wat heeft een mens nog meer nodig. Fijne plek om te staan en ook nog ontvangst met de schotel, wat op Zwarte Haan nog wel eens een probleem kan zijn.
Wij waren hier voor een tussenstop. Waren eigenlijk van plan om de Brocken te bezoeken. Plek om te staan voor Campers een beetje rommelige opstelling. Stonden ook niet allemaal met de neus dezelfde kant op. Als je goed met de buren overweg kan natuurlijk geen probleem.
Hele nette CP, alleen werden we niet erg vertrouwd. Na het halen van 4 gieters schoon water, werd vlak na mijn 4e loopje de kraan al weer op slot gedraaid. Ik kreeg er een beetje de kriebels van.
Wij waren ook zeer teleurgesteld over het feit dat de boer al om 5 uur zo nodig moest laten weten dat hij aan het werk was. Volgens mij heeft hij het niet zo op met Camper raars, en is hij ook niet echt begaan met de nachtrust van zijn buren. Het is verder een prachtige mooie CP, alleen die boer is een hork.
Als je druk bent met bergbeklimmen en andere dingen doen, is deze plek een mooie uitvalsbasis. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van het gratis busvervoer. Als camperraar maken wij gebruik van de eigen voorzieningen, dus geen last van openingstijden, lauw water, of vieze toilet voorzieningen. Opstelplaats niet altijd even vlak, dus soms wel een uitdaging als je een beetje vlak wilt staan.
Wij kwamen hier vooral om even de was te doen. Hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Goed geholpen door vriendelijke eigenaar. Ziet er beetje rommelig uit door de verschillende terrassen. Lijkt mij niet erg geschikt voor grote campers.
Het is inderdaad allemaal erg eenvoudig. Je laat jezelf op het terrein, kiest een beschikbare plaats. En pakt, indien nodig, stroom van een zuil. Eigenlijk is alles er wel wat een camperraar nodig heeft. Beetje achtergrond ruis van de snelweg, maar verder een nette CP
Wij waren ook wat teleurgesteld. Je staat inderdaad 2e rij met totaal geen uitzicht. Voor het gebodene vond ik het een beetje prijzig. Wij komen hier zeker niet nogmaals.
Er is wat verwarring betreffende de 5 camper plekken vlak aan de weg, en het staan op de camping. Het eerste heeft alleen overnachtingsplekken zonder voorzieningen. De camperplaatsen op de de camping zijn met voorzieningen zoals stroom en water.
Wij hebben hier een weekend gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst met uitgebreide informatie. Hele nette douche en toiletruimte. Dichtbij Valkenburg.... mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
Hebben hier een nacht gestaan, alle noodzakelijke voorzieningen voor de echte camperraar aanwezig. Wij werden wel vroeg in de morgen gewekt door een goederentrein. Verder wel een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
Vriendelijke ontvangst je wordt goed geïnformeerd. Als je voor luxe gaat zeker het overwegen waard. Fiets en wandel mogelijkheden langs de zeezijde van de dijk. Leuk dorp om te struinen.
Rustige nette plaats om te staan. Erg beschut, als je van uitzicht houd niet echt leuk. Wel leuk om al fietsend de omgeving te verkennen.
Sitecode: 91914
Zoals reeds hier eerder omschreven, vriendelijke ontvangst, netjes aangelegde verharde plaatsen, veel water aftappunten. Mooie omgeving te fietsen.
Ja wat zal ik zeggen ...we staan hier al voor de derde keer. Die opmerking over het hek deel ik wel. Je bent altijd verplicht om iemand te bellen, of bij balie te melden, om erin en uit te rijden. Verder is het een leuke plek om te staan.
We waren hier in september voor een nacht op een zeer brede verharde camper plaats. Eigenaar was erg behulpzaam en vriendelijk. We hebben niet gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen, maar die waren na een korte inspectie wel netjes en schoon. Spoorbrug zou voor Campers met lange wielbasis, of geringe bodem hoogte een probleem kunnen zijn.
Prachtige locatie aan de haven. Vandaag wind stil ... dus geen last van getik van touwen in de masten van de boten. Echt een bijzondere locatie met netjes sanitair en douches ...wel borg voor deze voorzieningen betalen.
Echte boerderij camping... met geweldig uitzicht.. Weinig plaatsen vrij bij het hek op dit moment... bijna allemaal bezet door caravans. Uitzicht is geweldig als het weer meewerkt. Sanitair is schoon, maar niet luxe.
Hele nette camping ... Prima sanitair en douches... Redelijk vlakke verharde staanplaatsen..
Prachtige locatie... Hele nette camping met met mooie sta plaatsen aan het water.
Sitecode: 21979
Prachtige omgeving.... mooie plek om te staan. Uiteraard is het niet altijd stralend weer....en het kan er behoorlijk waaien.
Wel een plek om even wat moeite voor te doen. Wij hadden helaas de pech dat het weer wat regenachtig was. Laatste stukje weg vanaf de afslag van de hoofdweg is even wennen. Mooi uitzicht...
Is een overnachtingsplaats voor de doorreis. Aan hoofdweg dus wat verkeerslawaai. Winkels op loopafstand. Je kunt staan zoals je wilt ... dus ook meerdere parkeerplaatsen overdwars....als je een wat langere Camper hebt.
Wij waren een beetje teleurgesteld...was verder een nette camping, maar wij stonden beneden in het laagste deel ... geen enkel uitzicht. Grijs water is een beetje gedonder.
Is eenvoudige plek om te staan aan de rivier, vlak bij brug. Uitloop van de energie centrale ruist op de achtergrond. Ontvangst van de schotel is een beetje lastig met de gebouwen en bomen en heuvels. We hebben wel een geweldige ontvangst met de telefoon.... dus internet via de telefoon is erg goed. Co Op winkel op loopafstand. Pub aan andere kant van de weg vlak naast de brug. Leuke wandelpaden
Mooie plek om te staan . Wij stonden op het gras. 5 plekken verhard rest op grasveld. Overdag in het weekend veel aanloop van dagjes mensen. Stroom was een probleem als je het nodig hebt. Mooi fietsen langs de dijk ...
Wij hebben hier ook gestaan in het Paasweekend. Eigenaar is een beetje gebonden aan regelgeving van de gemeente, en moet dus wat improviseren. Is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar de Keukenhof Lisse of Zandvoort en Noordwijk aan Zee. Leuke fiets en wandelroutes. Is inderdaad niet echt goedkoop, maar wij hadden wel een mooi stress vrij weekend naar de Keukenhof.
Sitecode: 20348
Beetje aparte plek om te staan... tussen de gebruikte campers en caravans. Is een plek voor een tussenstop. Stroom en water aanwezig, legen toilet mogelijk.
Mooie plek... eigenaar in de middag niet gezien, dus ook geen sleutel voor sanitair... €17,-- voor de plek met stroom vond ik veel teveel... we hebben maar flink schoon water ingeslagen ... hadden we toch nog wat voor het geld.
Wij zijn wel netjes geholpen door waarschijnlijk zoon van de eigenaar... wel eens met andere opmerkingen... veel geld voor weinig.
Mooie plek om te staan ... omgeving vonden we verder niet zo interessant. Wel leuke camper plek.
Wel een mooie plek om te staan en de tijd te nemen voor een bezoek aan de uitkijktoren... wel even checken of hij open is. En je moet ook wat geluk hebben met het weer. Als het mooi helder is een prachtig uitzicht...
Fijne plek voor tussenstop, maar zoals reeds eerder gezegd als je pech hebt met je plek geen ontvangst met de schotel.
Sitecode: 20141
Zoals hier al vaker omschreven, hele nette plek om te staan, maar wel aan drukke weg, dus als je van rust houdt misschien iets minder interessant.
Gebruikt als overnachting plek voor boot naar Engeland. Is mij goed bevallen ... makkelijk te vinden, verder niet veel luxe .... maar prima plek voor een tussenstop.
Mooie plek voor tussenstop ... winkels vlakbij... midden in dorp en toch rustig. Prima plek voor een nachtje staan.
Mooie plek voor als je op doorreis bent... s'avonds rustig en veilig.
We zijn er voor de tweede keer dit jaar geweest... moesten deze keer op het grasveld achter de sanitaire voorzieningen staan. Hadden wel stroom en wc vlakbij. Wel jammer dat er geen wasmachine en droger in het gebouw bij de camper plaats zit... hadden wij dankbaar gebruik van gemaakt. Hele nette douche en toilet gebouw.
Mooie rustige locatie. Erg hulpvaardige eigenaar. Leeuwarden vlakbij voor bezoek aan musea of winkelcentrum. Is een CP voor de camperraar die van rust en ruimte houd en zelf voorziennend is. Over het creëren van een vuilwater voorziening wordt nog nagedacht.
mooie rustige locatie vlakbij de Dokkumer Ee helaas nog geen mogelijkheid voor het lozen van afvalwater maar dat komt vast nog wel.. doordat de heg maar 2 meter hoog is ook goede ontvangst voor de schotel.
Mooie plek om te staan, wel een beetje afhankelijk van waar je staat of je sataliet ontvangst hebt. Bomen blokkeren het signaal hier en daar nogal. Verder een prima plek om te staan met restaurant op loopafstand.
Cp terrein verder wel in orde, toilet gebouw wel schoon, maar gedateerd
Cp is zoals door velen voor ons beschreven, netjes, open, en niet erg verlicht in de avond en nacht. Wij zijn best tevreden over deze Cp