3,68van 5
  • november 2023

Reactie van beheerder

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling, we zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij zouden het leuk vinden als u ons nog eens komt bezoeken. Tot die tijd: blijf gezond en een goede reis. Algemene informatie over manoeuvreren: Zoals bij alle pitches is het altijd een kwestie van wederzijdse afweging. Als alle gebruikers hun voertuigen correct parkeren, kunnen zelfs grote stacaravans probleemloos worden afgehandeld. Correct parkeren op ons terrein betekent: Rijd de camper zo ver mogelijk naar achteren en plaats hem niet direct op de markering (laat minimaal 1/2m ruimte vrij voor de markering aan de bestuurderszijde en 3m voor de markering aan de passagierszijde). 18 van onze 20 staanplaatsen hebben een diepte van 11m en een breedte van minimaal 6m (onze “grote scheepsplaatsen” ;-) hebben zelfs een ingangsbreedte van 9m). Als u zo parkeert, is er naast de oprit van 3,3 meter breed ruim voldoende ruimte om te manoeuvreren. Dit is slechts een algemene opmerking voor alle campers die naar onze plaats rijden.

• oktober 2023

Reactie van beheerder

Hallo en bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn altijd erg blij als we positieve feedback krijgen van onze gasten, omdat dit laat zien dat we gelijk hebben in onze inspanningen om van onze plek een prachtige plek te maken. Bezoek ons binnenkort nog eens en beveel ons aan bij anderen. Tot snel en blijf gezond. Wij wensen u te allen tijde een veilige reis

• september 2023

prima plaats, gemakkelijk naar de stad te fietsen en lopen ook, veel fietsroutes en ondanks dat het in de stad ligt is het heel rustig. super schoon

Reactie van beheerder

Hartelijke groeten uit Nederland en bedankt voor de recensie. Ja, het is waar, we hebben maar een korte afstand om te winkelen of naar de stad te gaan en het Main-fietspad ligt direct aan de andere oever van de Main. We hebben veel gasten die speciaal bij ons komen om te fietsen, maar de stad en omgeving heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Bezoek ons ​​daarom binnenkort nog eens. Blijf tot die tijd gezond en heb altijd een goede reis

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 58 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,68van 5
  • november 2023

• oktober 2023

• september 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Wohnmobilpark Am Hutrasen