@unbuntNKC
- CS Reisemobile Cosmo
- 2023
- Mercedes
- Buscamper
Rustige locatie, op loopafstand van het stadscentrum. Goed boekingssysteem en vriendelijke ontvangst ter plaatse. Een echte aanrader, zelfs in de winter.
Centraal gelegen, zeer rustig, vlak, met water en elektriciteit, alleen toeristenbelasting, verder gratis. Dank aan de stad.
Een recreatiegebied met bootverhuur, een tententerrein, grasvelden en grindplaatsen voor campers. Deze laatste is relatief nieuw en heeft nog geen schaduw van de bomen. Moderne toiletten en douches. Een prachtige locatie direct aan de Altmühl en het fietspad. Overvol tijdens het Corpus Christi-weekend – zoals verwacht.
Dit is een camping voor "Landvergnügen" (plattelandsplezier). Maar de monniken zijn gul. Zorg ervoor dat u zich bij de kloosterpoort registreert. U betaalt voor deze prachtige plek door te winkelen in de kloosterwinkel of te dineren in de herberg. Bedankt voor uw gastvrijheid.
Parkeren, elektriciteit en water zijn gratis. Een donatie aan de brievenbus van het natuurzwembad zou vanzelfsprekend moeten zijn. Geen mogelijkheid tot verwijdering. Direct naast een natuurzwembad. Daarom is het in de zomer erg druk. Zeer goede verbinding met wandel- en fietspaden. Dank aan de club.
Rustige staanplaats voor 4 stacaravans op gras. Vervang het symbool van camping door standplaats!
Een goede plek voor een overnachting. Dicht bij het dorp en het winkelcentrum.
De nieuwe locatie ligt aan de rand van een voetbalveld, direct aan de rivier. De grond is niet verhard, maar wel erg hard. Er zijn 10 elektriciteitsaansluitingen (munten) verder is de plaats vrij en zeer rustig.
Eén ster afgetrokken vanwege de nabijheid van de drukke straat. Schone, mooie, ruime plaatsen. Winnaar prijs-prestatie.
Toegevoegd aan onze favorietenlijst. Prachtig uitzicht, mooie verzorgde plek.
Dit is een parkeerplaats waar campers mogen overnachten. Zelfvoorzienende kampeerders hebben niets meer nodig. Je staat bij het moor-avonturencentrum. Nu kun je in de herfst duizenden kraanvogels in de schemering naar hun broedgebied zien vliegen.
Sitecode: 52047
Zo hebben wij het graag. Slechts één plaats - officieel aangewezen. Anders geen aan- of afvoerfaciliteiten.
Zo hebben wij het graag. Alles wordt correct beschreven. De vriendelijke havenmeester komt 's ochtends en 's avonds langs met een kaartlezer.
Perfecte plaats. Zeer ruime en schone V+E.
Eén plaats op grindgazon, 4 mooie plaatsen met schaduw. Nog eens 16 ruime plaatsen zonder schaduw. Schone, moderne aan- en afvoer. 2 zeer ruime en schone badkamers in het sanitairgebouw. Betaling per envelop. Wij komen graag terug.
Ja, het is niet goedkoop. Ja, alles wordt oud. De wilde plekken op het duin en de – niet-kampeersfeer – wegen ruimschoots op tegen alle nadelen.
Leuke plek, dicht bij de snelweg. Perfect voor een overnachting.
Een rustige parkeerplaats aan de Aa. Zo hebben we het graag.
Perfect voor een binnenstedelijk plein dichtbij het centrum.
Ik kan het niet. De sanitaire voorzieningen zijn onaanvaardbaar. Ondertussen 24 EUR per nacht achter de slagboom.
De familie Stegging doet alles goed. Een geweldige plek, vriendelijke gastheren, prachtige omgeving.
Heel oud. Erg duur voor het aanbod. Eigenlijk een plek voor vaste kampeerders die hun caravan hebben omgebouwd tot vaste woningen. Slechts 3-4 hellende plaatsen voor reizigers.
Ja, slechts één parkeerplaats waar campers officieel mogen overnachten. In geweldige omgeving. Met Pasen waren we alleen. Gelieve meer van dergelijke plaatsen.
Een kleine, vrij smalle plaats. Maar goede rechte plaatsen. Zeer vriendelijke telefoniste. Goede infrastructuur. Zoals gewoonlijk all-inclusive.
Alles is correct! Er valt niets meer te zeggen. Beoordeel hem toch: hij verdient 6 sterren.
Beste plek in Wales tot nu toe. De oudere beschrijvingen zijn nog steeds correct. Water op elke plaats, elektriciteit gratis. Ook hier is helaas geen vloerafvoer voor grijs water. Maar let op: er is een dienstgebouw. Hierin bevindt zich een oudere toilet/wasruimte/doucheruimte voor mannen en vrouwen. Als je binnenkomt, ben je teleurgesteld. MAAR: er is een extra kamer met 8 ruime privébadkamers - perfect.
Royale ruimte, vriendelijke ontvangst. Rustig, schoon - zoals eerder beschreven.