Holmernhof-Camping

• Stroom

4.6

CampLien

aug 2025

Alles aan deze camping is keurig. Vriendelijk personeel, keurig afgebakende plekken met allen eigen ‘verzorgingsstation’, het sanitair is ongekend ruim en netjes, de Biergarten is gezellig en het naastgelegen zwembad zit bij de prijs inbegrepen. Wij betaalden 118€ voor 2 nachten met 2 personen incl stroom. Verzorgingsstation: elektriciteit, drinkwater, spoelwater, afvoer grijs water, legen chemisch toilet.

Wat een geweldige camping. ontzettend vriendelijk personeel. prachtige biergarten, zwembad overkant camping. Winkels genoeg in de buurt alles op fiets te doen. Bij zwembad een goed restaurant, we hebben daar heerlijk gegeten. En dan het sanitair gebouw wauw wat mooi, nog nooit zo iets gezien. Elk toilet heeft een eigen tv. prachtige douches . Aparte ruimte voor kledingkasten. Ruimte voor afwassen. Wij komen zeker terug!

Ernsti-1

apr 2024

Een geweldige plek, sanitair bovengemiddeld en zeer ruim. Met de gastenkaart kunt u gratis met de pendelbus naar de thermale baden. Er is ook 10% korting met de ÖCC-kaart. We zullen terugkomen.

Am Tennispark 10

94072, Bad Füssing, Duitsland

Ver u. Afvoer, cassette afvoer, gasaansluiting overal. Minisupermarkt, fietsverhuur, fysio praktijk, cosmetische studio beschikbaar. Het hele jaar open.