@Ernsti-1
- 2018
We hebben hier al drie keer in de winter overnacht. Als je van tevoren belt, komt de receptioniste langs en kun je alles meteen regelen.
Gezellig, mooi, schoon! Een kwartiertje fietsen naar de supermarkt in Bleiburg. Een plek om te ontspannen.
Je kunt je eigen parkeerplaats vinden. Soms loopt de stroomkabel wat ver. Toiletten zijn er niet genoeg, en ze zijn oud maar schoon. De bushalte is in het stadje, op een halfuur van Colmar.
Het kan niet beter! Geweldige parkeerplaats! De toiletten zijn goed, de receptie is erg vriendelijk. Er geldt een toeslag van € 10, die je kwijt bent als je in het restaurant eet. We hebben ook heerlijk ontbeten!
Nieuwe plek met prima sanitair. ruime plaatsen.
Helaas wordt het oud. Enkele verbeteringen aan de douches en wasruimte. Nog steeds geen wc-papier en onnodige badmutsen in het zwembad. Extreem veel honden op het strand en in het water. Helaas liggen er ook hondenresten op het strand. Ideale plek voor hondenbezitters omdat er geen beperkingen zijn. Wij waren er altijd graag, maar nu is het de laatste keer. Jammer!
Zeer gezellige kleine parkeerplaats. Als je op tijd komt, heb je een plekje direct aan het water en een klein terras. Sanitair iets te weinig. Meld je aan bij een automaat, je krijgt een kaart waarmee je geld kunt krijgen voor stroom en douches. 15 € per nacht
Kleine, gezellige plek, we hadden een ruime parkeerplaats vlakbij het schone sanitairgebouw. Mooi fietspad naar Meißen. Het enige puntje van kritiek: unisex toiletten, mannen ruiken nu eenmaal anders dan vrouwen.
Benader via een slechte weg en vervolgens langs een onverhard bospad. Idyllische plek in terrassen voor campers. Zicht op het meer. Sanitair schoon. Geen creditcards, alleen EC-kaarten.
Een geweldige plek, sanitair bovengemiddeld en zeer ruim. Met de gastenkaart kunt u gratis met de pendelbus naar de thermale baden. Er is ook 10% korting met de ÖCC-kaart. We zullen terugkomen.
Wij waren de enigen hier in het koude weer, maar we voelden ons nog steeds veilig. Het sanitair is prima en bereikbaar via een steil pad. Douches zonder scheidingswanden.
De plek is prachtig aangelegd. Infrastructuur bovenaan. Inchecken een beetje ingewikkeld. Houd documenten klaar om te scannen! 15 minuten lopen naar het centrum. Momenteel luidruchtig vanaf 07.00 uur vanwege bouwwerkzaamheden.
Geweldige camping direct aan de rivier. kies je eigen plek. De receptie is 's ochtends twee uur en 's avonds twee uur geopend. Sanitair schoon en voldoende Bakker komt tussen 07.45 uur en 08.15 uur met verse spullen. Geweldige fietspaden. Met de fiets in drie minuten in het centrum. We zullen terugkomen!
Hier kun je je ziel laten bengelen. Plaatsen royaal aangelegd met boomgrenzen. Zeer aardige telefoniste. Bakker en supermarkt in de buurt, 2 minuten fietsen Extreem goedkope plek, we betaalden € 80 voor een stacaravan, 2 personen en 3 nachten. Direct aan de Murradweg.
ideale plek voor campers
Deed en vond het leuk. Staanplaatsen een beetje krap. Het is 800 meter naar de stadsmuur aan het begin van de oude stad. Exploitant erg vriendelijk, er is altijd gratis koffie en een praatje als je langs de receptie komt. Sanitair oké.
De plek is uitstekend. Water op elke plaats. Sanitair zeer schoon en ruim. Prijs Heuer (2023) 38,90 voor camper en 2 personen
Een plek om je goed te voelen! Leuk welkom. Alles was geweldig! 350 m naar een geweldig restaurant direct aan het water.
Sitecode: 19289
Hier valt maar één ding op te zeggen: Fantastisch!
we zijn hier sinds vandaag (27 april). werden zeer vriendelijk ontvangen. Op dit moment zijn veel van de ruime plaatsen vrij. Een plek om je goed te voelen. strand erg leuk!
Blijf hier terugkomen. De plaats is mooi, restaurants aan zee. Geweldig strand! Als je geluk hebt, zie je dolfijnen die steeds verdwalen in de baai. Camping niet te groot en prima.
Goede locatie en gezellige plek met een geweldig uitzicht op de Meteora-rotsen. We hadden geluk en stopten een Duitstalige taxichauffeur (Georg) die ons voor 60 € voor 3 uur van het ene naar het andere klooster bracht en ons veel vertelde. Het enige minpuntje op het plein, in het lager gelegen sanitairgebouw is er alleen koud water.
Ideale plek om Salzburg te bezoeken. Sanitair gebouw zeer ruim en schoon. Bus nr. 21 richting centrum recht voor het plein en rijdt tot 23.00 uur. Afvoer en levering perfect. € 25 per nacht. Inchecken is ook mogelijk wanneer de receptie niet bemand is.
Plaats heel fijn voor stadsbezoek. Wij waren er in maart en het openbare toilet was schoon. Parkeren mogelijk bij Parkster.
Als je deze plek niet leuk vindt, ben je geen kampeerder. alles daar Plaatsen ruim en vlak. In het sanitairgebouw tegenover de winkel kan in de wintermaanden water worden bijgevuld. je hoeft het maar te vragen. Bushalte direct voor de ingang. we vonden het leuk.
We vonden het ook erg leuk. Oprit bijna over het hoofd gezien is eigenlijk een huisingang naar de tuin. Heel rustig en goed verzorgd. Tram voor 65+ gratis, werd ons verteld door de operator. Bewijs van vaccinatie (covid 19) is vereist.
Begrijp de kritiek niet! Standplaatsen zijn enorm. Er zijn drie sanitairgebouwen. zeer vriendelijk personeel, geweldig zwembad. De camping ligt direct aan het kanaal en kilometerslange fietstochten zijn mogelijk.
Alles past hier! Super aardige operator. Heerlijke rust. Ca. 200 tot een geweldige slager die fantastische spek en vele andere dingen verkoopt.
Leuke camping naast de Ois. Schoon sanitair, banketbakkerij, leuke familie van operators. Als u op zoek bent naar rust, dan is dit de plek voor u. Fiets- en wandelmogelijkheden. Een ontspannen wandeling naar het meer van Lunz.
Zeer vriendelijke plaatswachter, sanitair zeer schoon, 200 m van de Parktherme, 10 minuten lopen naar de oude stad, geweldige fietspaden. De plaats is erg populair, dus reserveren is raadzaam. Alles is in het werk gesteld om minimaal één nacht mogelijk te maken. Gratis wifi. We komen hier graag keer op keer.
Sitecode: 20173
De plaats is ideaal voor een bezoek aan de Altausseersee en Grundlsee. Aardige gastheren, lekker eten in de herberg. Sanitair erg schoon! We komen zeker terug!
Ben hier drie keer geweest. Ideaal om de stad te bezoeken of te fietsen. Sanitair schoon en goed onderhouden. Broodjesservice en kleine snack op het plein. Staanplaatsen ruim en vlak.
Leuke plek naast het thermale hotel waartoe het behoort. Registratie in het hotel. Sanitair ok. Loop de stad in. Baker komt 's ochtends naar het plein.
We komen hier graag nog eens terug. Gezellige kleine plaats. ongeveer 200 meter van het mooie, lange kiezelstrand. Leuke kleine plaats met veel restaurants.
We verbleven hier voor een week in september in zone A. Mooi strand, geweldige rust, vriendelijk personeel, restaurants en sanitair top. Aftrek alleen omdat te groot, maar niets in het naseizoen maakt. Camping management heel hard met acties voor gasten.
Geweldige plek met moderne sanitaire voorzieningen. Zillertalbahn 10 minuten lopen. Restaurant op het plein, broodjesservice. Zeer vriendelijk personeel.
Geweldige plek direct aan het meer. Sanitair nieuw en goed onderhouden. Stadscentrum 1,5 km. Eiland Mainau en Konstanz met de bus. Personeel erg vriendelijk.
Ideale plek om de Eolische eilanden te bezoeken. Toilet in de container. Hoge beveiliging