gratis voor gasten - supermarkt en centrum 1km
Kaiser-Franz-Josef-Allee 26
83088, Kiefersfelden, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenUitstekend gegeten! Gewoon een parkeerplaats!Je moet de camper zo dicht mogelijk bij de openbare weg plaatsen! Geen faciliteiten!
Twee kanten: de eigenaar wil in eerste instantie geen campers. Ziet dan onze buscamper en wil voor een kleine camper een uitzondering maken. Hij is er eigenlijk mee gestopt maar laat in de loop van de avond toch meer campers toe. Hij wil niet dat we zijn plaats afmelden bij campercontact. Er zijn geen voorzieningen. We staan er gratis als we gebruik maken van het eten in het Gasthof.
lees meerMooie rustige parkeerplaats bij restaurant. Lekker en goedkoop eten. Let wel op: er kan alleen contant betaald worden.
Stroom
Douche
Kaiser-Franz-Josef-Allee 26
83088, Kiefersfelden, Duitsland47° 37' 6" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan