@Goodgaon2
- LMC
- 2018
Prachtige plek midden in de natuur zonder voorzieningen. Wij vonden het een pareltje!
Fijne plek voor één of twee nachten. Goede wandelmogelijkheden en zelfs een toilet. Wat wil een camperaar nog meer.
Prima plek zonder voorzieningen. Toilet in de buurt, oftewel bij het station. Bakkertje in de buurt. wat wil je nog meer als camperaar. Prijs is 10 euro.
leuke camperplek, maar zou dan ook alle voorzieningen die benoemd zijn, aan moeten bieden. op 15 april ging de prijs van 11,44 naar 16,44 euro. Dan zou je op zijn minst mogen verwachten dat de kranen werken en de deur naar het toilet geopend zou zijn. Afvoer e.d. was wel in bedrijf.
Rustige camperplaats naast de plaatselijke camping. Pittoresk stadje op 300 meter met veel oude huizen, leuke restaurantjes en het koffietentje Lolly’s, met heerlijke koffie en taart. De prachtige Abdij Notre Dame en het oude kerkje is zeker een bezoekje waard!
Sitecode: 82061
Perfecte plek voor rust en natuur zoekers. Even melden bij de eigenaar. Je wordt s’morgens wakker van de vogels. zo nu en dan zie je de vissen boven het water springen.
Wij zullen wel heel veel pech gehad hebben. De receptie was gesloten. wij hebben ons gesetteld en daarna naar het toilet gegaan. Dit was erg goor en de resten van de vorige gebruiker waren nog aanwezig. Ook de rest van de ruimte was goor. Wastafel en douche zat vol zwarte ..,,,,, kortom niet uitnodigend. Dit deed ons besluiten om op te breken en verder te trekken. Ondanks de positieve reviews. van anderen zal ik hier niet meer naar toe gaan.
Prachtige goed verzorgde plek. Sanitair zeer schoon en in het geheel geen enkele opmerking.
Camperplek en dorpje verdient meer aandacht. Vorige reviews klopten helemaal. Heel rustig en een, in mijn ogen, prachtige omgeving. Is een vrijwillige bijdrage volledig waard om dit plekje in stand te houden.
Fijne plek aan het eind van de straat zonder voorzieningen. Eigenaar wil de campers niet te dicht bij zijn restaurant hebben, omdat dit ten koste kan gaan van de parkeerplaatsen voor vaste gasten. Heerlijk gegeten. leuke plek voor één nacht.
Mooie camper plaats maar niet geschikt voor grote campers. Veel problemen ondervonden bij het inrijden en tijdens het uitrijden schuurde de achterkant kort op het asfalt. Onze camper is 7,30 meter. Verder goede sanitaire voorzieningen.