@Goodgaon2
- LMC
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
topplek als je zelfvoorzienend bent. Rustig en je kunt wandelen in het bos. Het enigste kritiekpunt dat ik kan bedenken, is dat er geen prullenbak staat.
April 2026
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Kleine plek met schaduw en zon. Afgezien van het legen van het toilet en afvalwater werkte er niets. Maar als dit niet echt noodzakelijk is, vonden wij dit een geweldige plek. De rust en het geluid van de vogels maakte alles goed. Dorpje was na 22.00 pikkedonker. wij vonden de kerkklok geen bezwaar. Verder faciliteiten zoals winkels waren niet voor handen.
wij waren hier 12 april. Plek niks mis mee, maar het toilet was verschrikkelijk. Stront zat op de muur. Kortom omgeving was niet verkeerd, maar voor de rest……
Prachtige plek midden in de natuur zonder voorzieningen. Wij vonden het een pareltje!
Fijne plek voor één of twee nachten. Goede wandelmogelijkheden en zelfs een toilet. Wat wil een camperaar nog meer.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Prima plek zonder voorzieningen. Toilet in de buurt, oftewel bij het station. Bakkertje in de buurt. wat wil je nog meer als camperaar. Prijs is 10 euro.
leuke camperplek, maar zou dan ook alle voorzieningen die benoemd zijn, aan moeten bieden. op 15 april ging de prijs van 11,44 naar 16,44 euro. Dan zou je op zijn minst mogen verwachten dat de kranen werken en de deur naar het toilet geopend zou zijn. Afvoer e.d. was wel in bedrijf.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden