Camping Thalkirchen

• Stroom

Margien-Leo

jun 2025

Slechts omdat we München graag wilden bezoeken hebben wij op deze rommelplek geboekt. Het is toch bij de wilde speenvarkens af als je de website leest en de werkelijkheid onder ogen krijgt. Grijswater lozen kan niet, closetten verstopt, overal moeten € 0,50 munten in (warm water, douches) en dat terwijl wij, schrik niet, € 96,50 moesten afrekenen voor twee nachten. Camper, twee personen en één hond. SCHANDE

Knausrich

jun 2025

Hier hadden we het gevoel dat we ons dieptepunt hadden bereikt. Bouwplaats of niet, maar we zagen hier niets van het geadverteerde systeem. Vooral op de grotere grasvelden parkeerden mensen alsof iedereen het normaal vond. Hetzelfde geldt voor de geadverteerde voorzieningen voor mindervaliden. Je kunt een toilet alleen bereiken via een trede die nog hoger is dan een staande trede, en als je naar het tweede toilet gaat, dat toegang biedt vanaf de begane grond,

Venco

mei 2025

Geen ster waard. “Kampeerliefhebbers” die hier gaan overnachten geven dit soort uitbaters/uitzuigers bestaansrecht. Hoe ver kun je zakken als je hier gaat staan?

Zentralländstraße 49

81379, München, Duitsland

grote groene stadscamping aan de Isar - broodservice - snackbar - supermarkt 2km - centrum München makkelijk te bereiken met fiets langs Isar Radweg of via U of S bahnhof - toeslag op prijs tijdens oktoberfest - centrum 6km

15 mrt t/m 30 jun

1 jul t/m 7 okt