gereserveerd deel op parkeerterrein - supermarkt 500m - centrum 500m
Hauptsmoorstraße
96129, Strullendorf, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuke vrije ruimte bij een sportcentrum. Ik kom 's avonds laat langs, dus ik merk niets in de buurt. De ligging is goed - een stukje terug naar de snelweg - prettig dat gemeenten dergelijke ruimtes ter beschikking stellen. Hartelijk dank daarvoor!
Ideaal voor fietsen, wandelen en speeltuin + minigolf. Supermarkt en tankstation op ongeveer 1 km afstand. Geweldige biertuin op ongeveer 1 km afstand.
Zeer mooie, ruime plek om te overnachten op weg naar Zuidoost Beieren, vlakbij de snelweg, en toch erg rustig. Ik heb geen last van kinderen en jongeren die tijdens het skaten sporten. Zou ook interessant kunnen zijn voor koopjesjagers die Bamberg willen bezoeken.
Speelgelegenheid
Toilet
Rolstoelvriendelijk
Hauptsmoorstraße
96129, Strullendorf, Duitsland49° 51' 12" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Speelgelegenheid