@Smartysigi
Dit gebied is verboden terrein voor campers. Er zullen controles worden uitgevoerd en boetes worden uitgedeeld!
Geweldige plek, absoluut stil 's nachts, afgezien van wat vliegtuiglawaai in de ochtend. Maximaal één nacht, en alleen voertuigen tot 3,5 ton zijn toegestaan. Het eten in het restaurant ernaast is heerlijk.
Heel mooi uitzicht. Heerlijke wandelingen in het nabijgelegen bos. Het eten was prima en de mensen waren erg vriendelijk. Rustige omgeving. Als ik in de buurt ben, kom ik graag terug.
De verswatervoorziening is een lachertje! 10 minuten kost €3, oftewel 60 cent voor 2 minuten. Omdat ik alleen wilde bijvullen, probeerde ik de optie van 60 cent. Helaas kwam er maar heel langzaam water uit, en na die twee minuten zat er 5 liter in de kan. Dat is een lachertje. Voor €3 zou dat 25 liter zijn 🙈. Dat vind ik echt jammer. Ik ga hier zeker niet meer heen. Wat jammer!
Aangewezen plekken mogen alleen diagonaal worden gebruikt. Helaas zijn ze alleen door een heg van de weg gescheiden. 's Nachts is het er erg rustig. Het is een fijne plek om je hond uit te laten.