Campingplatz Opalsee

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

WVP

aug 2025

omdat camping Brunautal volzet was zijn we hier terecht gekomen. Vriendelijke ontvangst. mooie camping en omgeving. Sanitair degelijk en proper.

olegrieze

aug 2025

twee nachten hier geweest. heerlijk rustige camping. superschoon sanitair en behulpzame eigenaar. mooie omgeving om met de fiets te verkennen. luneburgerheide in een half uur met de fiets. (aanrader met een huifkar over de heide) In Bispingen leuke restaurantjes om te bezoeken. das Verruckte Haus (huis op de kop gebouwd) was leuk om te bekijken en te ervaren. komen hier zeker nog een keer terug.

Hymervan562

aug 2025

Op deze camping vlakbij Bispingen verbleven wij 4 nachten naar volle tevredenheid. Het wat gedateerde sanitair was ruim voldoende voor het aantal campinggasten en brandschoon. Wellicht kan het aantal plaatsen met stroomaansluiting nog wat worden uitgebreid. De omgeving is prachtig en zeer geschikt om te fietsen en te wandelen. De eigenaar was behulpzaam en vriendelijk. Er is geen Wifi en er zijn geen speeltoestellen voor kinderen.

Steinbecker Straße 2

29646, Duitsland

Campingplatz Opalsee biedt sanitaire voorzieningen, water, elektriciteit, toiletten, douches, kleding wassen en drogen, internet en een winkel of kiosk.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!