@olegrieze

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

twee nachten hier geweest. heerlijk rustige camping. superschoon sanitair en behulpzame eigenaar. mooie omgeving om met de fiets te verkennen. luneburgerheide in een half uur met de fiets. (aanrader met een huifkar over de heide) In Bispingen leuke restaurantjes om te bezoeken. das Verruckte Haus (huis op de kop gebouwd) was leuk om te bekijken en te ervaren. komen hier zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

camperplaats gaat begin 2025 sluiten. te veel overlast van langparkeerders die er wonen..

mooie camping om Tallin te bezoeken treinstation op ongeveer 300 meter afstand. gewoon op scherm aanklikken waar je heen wilt en betaalpas voor scherm houden. treinreis van camping naar Tallin ongeveer 2 5 euro sanitair op de camping netjes en schoon. supermarkt op paar honderd .meter afstand.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie camping om te verblijven. sanitair was schoon. mooie plekken in bosrijk gedeelte 10 ampère stroomaansluiting. en waterkraan op elke plek. personeel vriendelijk en spreken goed Engels vlak naast de camping loopt een spoorlijn waar een paar keer een goederentrein passeert. vondt dit niet hinderlijk en 's nachts niet gehoord. er loopt een mooi fietspad door de bossen naar het centrum van klaipeda. en het strand van de Oostzee is op loopafstand