Womostellplatz Fahr mal runter

Geclaimd door eigenaar

3.5

Locatie host

Hallo, wij zijn momenteel bezig met het inrichten van de camperplaats. Omdat we na vele maanden nog steeds geen bouwvergunning hebben voor de afsluiting, elektriciteit en water, is de ruimte nog enigszins provisorisch. Het is verlicht, 's nachts stil, teams
& grote campers zijn welkom.
Wij stellen het op prijs als u een avond bij ons wilt uitproberen en laat gerust uw mening, recensies en ideeën achter.

Lees verder

3.5

u

user328971487

2 dagen geleden

Een rustige plek, ondanks de nabijheid van de snelweg. Ideaal om te winkelen. Camerabewaking, verlichting en elektriciteit aanwezig. Het terrein wordt nog gerenoveerd, maar ik denk dat het er fantastisch uit zal zien aan het begin van het seizoen. De code voor de slagboom staat in de boekingsbevestiging. Heel eenvoudig.

We boekten en betaalden de camping op het laatste moment. We zouden een code ontvangen om de slagboom te openen. Er werd echter niemand gebeld op het opgegeven nummer. Daardoor konden we de camping niet bereiken en zijn we verder gereden. Ik schrijf deze recensie na een paar dagen, in afwachting van een reactie op mijn klacht. Campercontact heeft elke verantwoordelijkheid afgewezen en de campingeigenaar heeft nog niet gereageerd.

Hopelijk gaat het beter.

Rudolf-Diesel-Straße 12

28816, Stuhr, Duitsland

Locatie host

& grote campers zijn welkom.

Lees verder

Parking 700m van A1 - outlet - beveiligd door slagboom - stroom op beperkt aantal plaatsen - gasflessenservice - centrum Bremen 6km