@MarkDK
- 2017
2 dagen gestaan tijdens Kerst 2025. Zelfs tijdens winter toplocatie. Warme keuken, warme toiletten/douches. Super gemakkelijk boeken en inchecken, allemaal online. Zee op 1km. Staat bij onze favorieten. Waarschijnlijk drukker tijdens de zomermaanden ;-)
Voor ons een heerlijke plek. 1 nacht doorgebracht op 23/12. Stil, uitzicht over de omliggende weiden en verder niets. Geen luxe, geen chique badkamer met toilet maar wel stilte en rust. Wat wil een mens meer. Op einde van doodlopende weg op een plekje achter de stalling van een vroegere boerderij. Toen wij er kwamen stond de stroom niet aan, even aankloppen en je voorstellen en alle deuren gaan open. Zeer sympathieke eigenaar. een favoriet.
Hebben hier een nacht gestaan op doorreis naar huis. Meer hoeft het voor ons soms niet te zijn. Rustige buurt, stille nacht en elektriciteit aanwezig. Online boeking verliep vlekkeloos. Aan slagboom kan je ook ter plaatse zelf inchecken. IKEA, Decathlon en supermarkt op wandelafstand.
Heerlijke rustige plek op 10min van autostrade en centrum Kolding. Vriendelijke eigenaars. Geen luxe of veel voorzieningen, iets wat we niet direct nodig hadden (elektriciteit was voor ons genoeg). Deze staat in onze favorieten.
Per toeval tegengekomen online. Nacht verbleven begin maart. Deze plek staat in onze favorieten voor de Belgische kust. Heerlijk rustig en grote plaatsen. €21 voor camper, 2 personen en elektriciteit. wij komen hier zeker terug.
Geparkeerd op 10/6/24. Er staan nu borden met aanduiding waar je camper mag parkeren. Betalend, €6 voor ganse dag.
Voor ons een leuke plaats om te overnachten. 1 dag gepland, 3 dagen gebleven :-) Ok er was veel wind maar het weer was super goed, wind zorgde voor wat verkoeling (19/5/24). wie een fiets heeft is zo in het centrum. strand vlakbij, toilet en douche over het bruggetje bij de zwemgelegenheid. CP is nog steeds gratis.

Top locatie maar je moet snel zijn. we hadden het geluk nog een plekje te vinden met een ‘milion dollar view’ voor camperaars. propere douchen en toiletten. Leuk voor de Belgen onder ons is de aanwezigheid van een replica van Manneken Pis op 10min stappen van de haven.

Op een 2⭐️ camping in FR moet je geen luxe verwachten. voorzieningen zijn oud maar waren onderhouden. Mooie bosrijke omgeving, dicht bij strand en rustig, zowel overdag als ‘s nachts. €52 voor 3 nachten - 3 pers + camper + elektriciteit, toiletten en douches. Er zijn plekken waar je meer betaald met minder faciliteiten. verbleven van 13/9 tot 16/9.
Op 21/07/20 langs gereden maar heel het terrein is nu 1 grote bouwwerf. Er staat nog een camperbordje maar die brengt je op een grote wei, zonder meer. Erg onduidelijk dus zijn verder gereden.
20/07/2020 Het leek een super plek om te overnachten tot we het verbodsbord zagen. GEEN overnachtingen meer toegelaten.
Gestaan op 19/07/2020. Mooie plek maar vermoed dat er nieuwe bewoners zijn. Keken raar toen we er stonden maar hebben verder niets gezegd. Bij het wegrijden ‘s morgens zagen we onder het bord van camperplaats een ander bord met “slutten fra” dus ik denk dat dit geen gratis plaats meer is.

Stonden hier op 8/7/2020 helemaal alleen. Er is nu een stuk grasland waar je met camper kan parkeren. Zeker plaats voor een 10-tal campers.

Mooie plek om te overnachten. Zeker wanneer Noren samen beginnen zingen om de middernachtzon te eren. Leuke sfeer. Stonden er met een 10 tal campers. ‘s Avonds en ‘s nachts niet veel last van verkeer. Steek zeker 1 van de vuren aan als je buiten zit. Houdt de muggen weg.
Sitecode: 19528
Geweldige plek. Waren er om 16:00 maar toen was het al zoeken naar een geschikte plek. Het was een beetje “first come, first get” wat leidt tot het wat kris kras door elkaar staan van campers. Oja, het water van het meer is heerlijk maar ijskoud :-)
1 overnachting gedaan. Mooi uitzicht. Wel vroeg genoeg komen om plaats aan water te hebben. Wij hadden pech. Sobere accommodatie maar ok. €14 voor 1 nacht is zeker niet overdreven.
Leuke plek dicht bij strand. Geen schaduw. 's Avonds volzet dus tijdig aankomen. Wij waren er rond 11:00 en hadden plek nog uit te kiezen. Vanaf 19:00 tot 10:00 betalend. Er is controle. Geen voorzieningen dus hebben het op 1 nacht gehouden.
Hebben hier gestaan in augustus. Leuke plek. €9,20 voor 24h. Genoeg plaats overdag, tegen de avond vol. Te betalen aan zuil. Met je code kan je in en uitrijden zoveel je wil. Je kan je verblijf makkelijk verlengen. 's Nachts rustig en zee super dicht bij.
Prima overnachtingsplek. Zeer rustig.
Stonden hier op 8 september 2017. Blijkbaar hebben ze de plaatsen gereduceerd tot 5. Stond vol toen we aankwamen, maar hebben ons er toch nog tussen gewrongen. Als het toilet dat houten hutje was aan het strand... dat was gesloten. Toch een mooie rustige plek met uitzicht over dorp en fjord.