An der Sole-Therme

Camperplaatsen

• Stroom

Schwadi

2 weken geleden

Gelegen aan de hoofdweg, is het eigenlijk alleen een plek voor doven. Extreem luidruchtig en relatief duur.

Disselstraat

mei 2025

Prima plek, enkele honderden meters vanaf het plaatsje. Prijs was 19,50 euro per 24 uur, ex douche ( 1 euro) en water. Rustig en ruime plaats op gravel. Toiletten en verzorging gratis. De betaalautomaat weigert onze Nederlandse kaarten dus moesten we betalen in het Touristenburo, een stukje verderop.

Lascaris

mei 2025

Wij waren met de camper plus auto-ambulance met daarop een heerlijke cabrio. De omgeving is prachtig om hier met een cabrio rond te toeren. De eigenaar kwam wel even langs om te vertellen dat dit niet kon. Maar bij het zien van de oldtimer cabrio mochten wij daar toch staan. WC legen prima echter het schoon water tappen was niet mogelijk (kraan was verwijderd). Top lokatie op loop afstand van diverse restaurants en gondeltje voor het uitzicht.

Nordhäuser Straße 10

38667, Harz (LK Goslar), Duitsland

Sitecode: 19722

bij Thermen - in winter beperkt aantal plaatsen - broodjesservice - gasflessen service - bushalte - verkeersgeluid - centrum 1km