@Schwadi
- 2025
- Iveco
- Integraal
Sitecode: 19722
Gelegen aan de hoofdweg, is het eigenlijk alleen een plek voor doven. Extreem luidruchtig en relatief duur.
Omdat de parkeerplaats gratis is, parkeren verschillende langparkeerders uit de omgeving er. Tegen de avond is de plek overvol en de knusse parkeerders hebben naast mij aan weerszijden geparkeerd, op maximaal 1,5 meter afstand. De prullenbak zit helemaal vol en de wind en vogels verspreiden het vuil. Bedankt, ik kom hier niet meer. 😩
Goed gelegen en netjes voor een rondleiding door de stad. Wij stonden direct tussen de vuilnisbakken en de berging. De voertuigen stonden zo dicht bij elkaar dat we niet konden vertrekken zonder de buurman eruit te laten. Geen camping, maar een onhandige parkeerplaats.
wat zien mensen die ik niet kan delen. Ik vond hele vriendelijke mensen (maar zoals ze zeggen: hoe bel je het bos in...) en de ruimte en faciliteiten waren top. De plaats is zeer aangenaam en de plaatsen zijn vlak en zeer ruim.
De tribune en Rangierflächen zijn voldoende ruimte, maar erg luid. De parkeerautomaat is nieuw, maar accepteert geen Duits geld of creditcard. Aandachtsgevaar voor het leven! Geen externe stopcontacten en ongeïsoleerde kabels hangen open in de regen. In de 3 dagen waar we waren er vele malen over het hele gebied was de elektriciteit uit. De plaats is erg vies. Veel te duur.