Fam. Schumacher

4.8

4.8

Hielke-Bouwhuis

2 weken geleden

wij hebben hier afgelopen nacht 3 december gestaan. we hadden deze plek gekozen vanwege de vijfsterren. Deze waardering vinden wij veel te hoog. De prijs is 16 euro om op een ongelijk rommelig terrein te staan. er is een Douche maar deze kost 3 euro per persoon om te mogen douchen. temperatuur badkamer 8 graden. Voor de wintermaanden geen aanrader. prijs kwaliteit verhouding klopt niet.

G

Gui-renild

nov 2025

eigenaars zijn super vriendelijk behulpzaam rondleiding gehad alles aanwezig wegkomen zeker terug 👍

Martine

okt 2025

Heel gastvrij ontvangen. Duidelijke uitleg/rondleiding gekregen. In totaal zijn er nu 14 plaatsen. Ook aan kinderen is gedacht. Genoeg te doen. Klein winkeltje met lokale producten. Wij hebben nog honing gekocht. Alles gaat in goed vertrouwen. We waren de enige bezoekers, maar dat komt door de tijd van het jaar. Dan is het wat rustiger. Er was sanitair op 2 verschillende plaatsen. Eén sanitair-groep was helemaal. Alles super schoon.

Unterschömbach 7

53940, Kreuzberg, Duitsland