@Gui-renild
- 2019
vriendelijke eigenaar help u waar hij kan sanitair is er loze wc grijs water mooi langs de kanaal wandelen en fietsen
camperplaats is goed al de voorzieningen zijn er een grote binnen plaats voor u te amuseren douches gratis top👌
leuke plaats fijn naar de paarde kijken in de natuur alles is er wat een camperaar nodig heeft
alles wat je nodig hebt is er op deze camperplaats
eigenaars zijn super vriendelijk behulpzaam rondleiding gehad alles aanwezig wegkomen zeker terug 👍
2 nachten gestaan voor ons prima plaats
geweldige plaats bij de paarden alle voorzienige zijn er geen sanitair blok hoeft niet met de camper je hebt het in de camper veel natuur komen zeker terug
mooie plaats aan het water lozen mogelijk water en stroom betaald met munten 1 euro stukken
parking aan een groot winkelcentrum lozen geen probleem water ook stroom is er niet we hebben gas genoeg bij hoeft voor ons niet
geweldige plaats aan zee wc douches lozen gaat niet en ook geen stroom maakt voor ons niet uit
parking aan de zee geweldig wc en eetzaak hebben daar lekker frieten en Hamburg gesmuld top
leuke parking aan de rivier rustig aanrader
geweldige plaats uitzicht over de bergen wc top in orde
gezellig hier gestaan aan het meer weg is druk maar we zijn in Noorwegen normaal hier deE13. is gedaan geweldige route zeker doen
alles is al gezegd over deze plaats super hebben betaald aan info kantoor 400 meter vanaf de plaats heel eenvoudig met de bankkaart
geweldige plaats aan het water geen voorzieningen hoeft niet voor ons de weg naar hier de E39 van kristiansand naar hier prachtig
een parking langs de weg geen voorzieningen een overnachtingsplaats een pad naar de zee dat is mooi
GESLOTEN!!! Na een aantal kilometer spannende grindweggetjes met hoogteverschillen, waar enkel 1 voertuig ( voor beide richtingen) op past … kwamen we bijna op bestemming, een dikke ketting met hangslot tegen. Dat werd terug achteruit rijden tot een plaats waar je kon draaien. Spaar je de stress! 1 ster omdat de revieuw anders niet geplaatst kon worden.
parking aan het meer wel langs een weg strand geen voorzieningen
gezellige plaats aan de haven havenmeesters een vriendelijke man alles is goed wc douche water stroom lekker eten in het restaurant 600 meter wat moet een mens meer hebben👍😆
mooie plaats aan deze parking wel druk overdag van de bevolking hoort erbij propere wc top plek
vriendelijke eigenaar als je aankomt krijg je 2eieren alle voorzieningen zijn er voor25 euro
heerlijke plaats aan de zee alle voorzieningen zijn er betalen met qr code lekker ijs gegeten top
mooie plaats aan het water klein winkeltje aan de receptie altijd handig super plaats
dit is een doortrek plaats meer niet
leuke en gezellige camperplaats
camperplaats is goed niks op aan te merken
3 nachten gestaan camperplaats is goed
prachtige camperplaats aan het meer iedere dag bepaalde uren zit er een vrouw aan de kiosk waar je kan betalen frisdrank kopen bier ijs sanitair is er niet hoeft ook niet water stroom lozen wc grijs meer moeten wij niet hebben 18 per nacht top👍
mooi plaats geweldig uitzicht veel wandelen hier
vriendelijke eigenaars geweldige plaats mooi uitzicht blij dat we hier gekomen zijn👍
2 de maal en het blijft een geweldige plaats
camperplaats is goed water stroom wifi loze wc en grijs water meer moet een camperaar niet hebben👍
geweldige plaats vriendelijke mensen die het beheren top👍
altijd een leuke plaats 👍
deze camperplaats is goed voor Lommel centrum winkels en niet ver af winkelcentrum te belopen water elec lozen 👍
sanitair is helemaal in orde top automaat voor eieren jam komt helemaal goed met deze plaats
nog eens fijn om op deze mooie plek te zijn kort aan de moezel geweldig 👍
rustige plaats tussen de paarden deze camperplaats is oké alles in orde👍
prima plek om Weert te bezoeken lekker koffie en cake vrijdag vriendelijke eigenaars top plaats👍
camperplaats is goed rustig veel bos om te fietsen wandelen geen sanitair hoeft niet hebben alles in de camper top 👍
top camperplaats we komen zeker terug
hier 4 nachten gestaan grote plaatsen weids uitzicht sanitair 1 wc en 1 douche samen loze water en wc oké water in nemen oké komt goed
top geweldige camperplaats alles in orde vriendelijke behulpzame eigenaars mooie omgeving komen zeker terug
klein gezellige camping vriendelijke eigenaars jammer dat je het grijs water niet kunt lozen moet het met de emmer doen geen camping voor campers veel te klein
het is heel gewoon maar goed gezellige camperplaats rond de schaapjes kippen 👍
hier een week gestaan kort bij strand sanitair is goed water stroom en vuilwater lozen op iedere plek grote plaatsen deze camping is goed
geweldige camperplaats vriendelijke eigenaars alles is aanwezig mooi fietsen tussen de tulpen top👍
2 de maal hier geweest camping is nog hetzelfde als 2 jaar geleden veranderd niks
wie van rust en natuur houd is hier de juiste plaats alles wat je moet hebben is er douche heb je in de camper
goed voor een paar dagen het was ons te druk
leuke camperplaats 2 de maal hier gezellig de weg stoort ons niet hebben veel erger mee gemaakt de rest top
gezellige plaats vriendelijke eigenaars alles is aanwezig super mooie sanitair zijn de camperplaats groter aan het maken meer plaatsen nu nog 4 binnenkort 17 👍
voor de 2 de keer hier gestaan super plaats leuke spreuken op de deur van de wc 👍
klein gezellige camperplaats stroom met munten sani zuil voor te lozen water 👍
goed voor 2 nachten camperplaats stelt niks voor is goed voor koblenz te bezoeken
fijne gezellige camperplaats we hebben goed gefeest op het county feest 👍
dit is een geweldige plaats komen zeker terug heel vriendelijke eigenaars 👍
camperplaats heeft alles top👍
camperplaats is goed rustig is nog in op bouw door jong koppel 1jaar geleden gekocht komt goed👍
gezellige camperplaats en lekkere wijn👍
rustige heerlijke plaats om tot rust te komen sanitair is er niet hoeft niet met de camper je hebt alles bij water en stroom en lozen is op de camperplaats👍top
camperplaats is goed grote plaatsen alles aanwezig komen nog wel eens terug als het rustiger is
heerlijke plaats om tot rust komen top👍
heerlijke plek aan de vijver hier een week gestaan alles is top toilet douche eigenaars prachtig eiland 👍
dit is een doortrek plaats veel te duur
kitty is een aardige vrouw die de camping goed wil laten draaien mooie natuur
Sitecode: 22090
Mooie plaatsen met zicht over het water grijs water lozen wat moeilijk WiFi alleen aan de receptie
super plaats 👍 vlinder alles is in orde vriendelijke behulpzame eigenaars lekkere paas ontbijt top
rustige gezellige plaats zeer vriendelijke eigenaar👍
leuke camperplaats grote plaatse lekker friet met stoofvlees zaterdag top👍
mooie rustige plaats aan het water top
een gezellige propere plek langs de koeienstal eigenaar komt eens langs om eens te praten leuk komen nog terug
voor de 3 de keer hier altijd gezellig👍
mooi verzorgde camperplaats
mooie camperplaats alles aanwezig klein winkeltje top
altijd een leuke plaats 2 de keer hier
super camping top grote camperplaatsen douche geweldig geen munten nodig alles proper en netjes vriendelijke beheerders komen zeker terug al moeten we daar 320 km voor rijden
heerlijke camperplaats mooie natuur mooi om te fietsen alles is in orde afwassen kan je ook in de camper en na 22 uur niet meer douche is heel goed rust na 22 uur top plaats
heerlijke plaats aan het water alles aanwezig sanitair top👍
rustige camping om1 uur aangekomen we konden ons installeren kleine camping water en stroom op de plaats 👍
zeer mooie camperplaats alles is er en alles goed geregeld eigenaars zeer vriendelijke mensen helpen zo goed als kan komen zeker terug👍
heel gezellige camperplaats eigenaars doen er alles aan om te helpen en te zorgen dat alles goed gaat alles is aanwezig klein café om iets te drinken mooi om te fietsen top komen zeker terug
leuke gezellige plaats mooi sanitair 👍
prachtige camperplaats iedere dag gratis eieren genoten van zweef vliegtuigen top👍
druk is het hier 8euro per nacht prijs is goed water en stroom en lozen 👍
geweldige camperplaats top👍
leuke plaats heel vriendelijke eigenaars alles is naar wens top👍
2 nachten gestaan geweldige camperplaats vriendelijke behulpzaam man die ons geholpen heeft komen zeker terug
hier 2 nachten gestaan grote plaatsen alles aanwezig sanitaire plaats is bijna klaar winkels kort bij 👍
prachtige plaats alles fijn in orde sanitaire blok👍 alleen de WiFi is er niet jammer
prachtige plaats zeer behulpzaam mensen vrijdag frieten tot aan de mobielhome gebracht nu nog WiFi 👍
Mooi camping grote plaatse tussen de bomen alles in orde alleen loze grijs water is niet oké staat heel aan de kant van de afscheiding kunt niet recht boven rijden en loze
jullie zijn goed bezig met de camperplaats doe zo verder komen zeker nog terug👍
geweldige camperplaats top👍
kleine gezellige camping alles is er in orde 👍
grote verharde plaatse het is er druk met het fietspaden de rest alles in orde let op veel muggen
camperplaats op verharde grond luifel uitzetten gaat niet voor de rest is er alles pluspunt is kort aan zee
2 de maal hier gestaan geweldige plaats👍
heel gewone camperplaats een doorreis plaats goede prijs voor wat het is
rustig achter bij de boer wie van rust houd moet hier zijn vriendelijke eigenaars alles aanwezig top
geweldige camping kort aan de waterval mooi wandelen winkel kort bij top
deze camping is alleen voor tent niet voor campers onder aan receptie 2 plaatsen maar stelt niets voor
goei camping grote plaatsen fijn om te wandelen en fietsen komen zeker terug
rustige camping grote plaatsen alles aanwezig het is er mooi wandelen en fietsen
kleine leuke camping alles aanwezig vriendelijke behulpzame eigenaars 👍
een rustige camping mooi aan het water alles is aanwezig top
uitstekende plaats zeer vriendelijke uitbaters ,de nieuwe uitbaters zijn de plaats nog aan het vernieuwen, aan de vuilwater lozing wordt nog gewerkt, maar er is al alternatief komen zeker terug super
aardige eigenaars leuke omgeving het zal mooi zijn als de camperplaats af is het is nog in opbouw👍
het is en blijft een supermarkt👍
deze camperplaats is een topplek alles kort bij winkel , zee , tankstation , station , centrum 👍
hier 3 nachten geslapen natuur camping nieuwe eigenaars ge krijgt geen info van de omgeving of de camping trek u plan maar water was afgesloten hebben 15 eu betaald ipv 18 eu mooi wandel en fiets omgeving
rustige gezellige plaats eigenaars doen er alles aan om zo goed mogelijk te regelen melk en drank te verkrijgen top 👍
rustige camping in de natuur
voor de 2de maal hier geweest het is en blijft goed top 👍
rustige en mooie omgeving aan de camperplaats is nog veel werk aan is niet ideaal in gedeeld
Rustige camping alles is aanwezig dorp bohan ligt kort bij de camping top
Zeer mooie en rustige camping aan de moezel alles wat je moet hebben is er👍
Een mooie camping maar het weekend dat wij er stonden was het veel te druk
Sitecode: 19251
Hier 3 nachten gestaan hebben 18,5 € betaald WiFi moet nog bij betaald rustige camping kort bij de zee grote camperplaatsen
Mooie grote plaatsen met gras rustig bij de boer alles is aanwezig je kunt er heerlijk fietsen en wandelen wel spijtig dat je helemaal geen informatie ligt of krijgt van de omgeving de rest super
Kleine camping alles aanwezig wifi is wel betalend loosput staat op geen goede plaats mooi omgeving om te fietsen en wandele vriendelijke eigenaars
Vriendelijke eigenaars die je alles goed uitleggen het is er Mooi aan de kanaal waar je goed kunt fietsen en wandelen top plaats
vriendelijke behulpzame eigenaars alles is aanwezig de fietsenstalling en oplaadmogelijkheid is zeker goed een top plaats
Vriendelijke behulpzame eigenaars,alles aanwezig,propere dichte verwarmde sanitaire ruimte ,ruime plaatse voor de camper vele fietsroutes ,mooie plaats
zijn hier geweest zijn heel snel door gereden voor max 1 nacht te staan krijg je al een afspraak onder je neus geduwd voor rondleiding en verkoop nog voor je op de plaats staat is een verplichte verkoop techniek hoort niet thuis in de campercontact
geweldige plaats aan een revier ligt wel langs een spoorlijn maar stoorden ons niet stroom is gratis water ook maar is afgesloten van begin december tot eind maart lozen kan niet mooi omgeving winkel op 1 km afstand super plek
dit is inderdaad maar 1 camperplaats en als noodoplossing lozen is gratis stroom 5 euro voor een uur water 1 euro 100 liter zijn na 1 nacht door gereden
waren hier 23 december 5 nachten gestaan kwamen ook vast te zitten eigenaar heeft ons goed geholpen vriendelijke behulpzame mensen alles is er winkel in de buurt weg gaat steil naar onder voor het strand
rustige camping bij de boer alles aanwezig water stroom goeie wifi lozen wc afvalwater sanitaire blok is er niet hoeft ook niet met de camper prijs is correct lekkere verse melk gedronken super
Camping is goed proper sanitaire blok is in de maak, handige manier om te betalen met de kaart 24 op 24 kan men in en uit rijden, mooi streek om te wandelen.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar alles aanwezig ge kunt er lekker eten drinken fijne omgeving.
Vriendelijke eigenaars alles aanwezig gezellige camperplaats
Rustige plek grote staanplaatsen mooi omgeving sanitaire blok is er niet hoeft ook niet als je met de camper daar bent heb je alles bij douche wc voor een weekend prima
Een heel heel rustige camping mensen die van rust houden ideale plaats douche en wc netjes en proper kort aan het strand we gaan zeker nog eens terug
Leuke plaats om 1 nacht te staan leuk dorpje kort bij aan waterval Allerheilige gezellig.
DE watervoorziening en loze wc ligt veel te ver de mobielhome af .het is een parking geen camperplaats drukke weg achter de parking wel mooi uitzicht en veel mogelijkheid om te wandelen.
Vriendelijke eigenaars dat alles vol was heeft hij ons nog een plek gegeven aan de rein. Smalle en korte draaiende weg naar de camping heel drukke plaats veel verkeer een trein en een weg loopt langs de camping .Alle voorzieningen zijn er en ge kunt er lekker eten en drinken.
Sitecode: 19600
Heerlijke rustige camping grote staanplaatsen ge kunt er heerlijk fietsen vriendelijke eigenaars sanitair goed top plaats
Heerlijke fijne rustige plek aan de vijver bij de kikkers alle voorzieningen aanwezig winkels op korte afstand top.
zeer vriendelijke uitbaters die aan alles gedacht hebben. Vrijdagavond trakteerde ze op koffie en vlaai om sfeer onder de gasten te brengen. alles is aanwezig en mooi proper. Toffe plaats!
Mooie onderhouden plaats aan het water.Vriendelijke eigenaars goed ontvangen alles was aanwezig toffe plek.
prachtige plaats, ruime plaatsen met behoud van het prachtig uitzicht. alles is mooi verzorgd, van gras tot sanitair. gewoon alles is er aanwezig. van föhn tot wasmachine en leesinfo. klein tip voor de vriendelijke uitbaters: zet één gezamenlijke loosput met rooster om over te rijden aan de containers ipv de afzonderlijke, want met emmers werken is niet haalbaar en overrijden lukt niet. verder een dikke 10 en we komen zeker nog terug . reactie eigenaar : Er is een water lozing aanwezig waar u boven kan rijden en lozen en er wordt gewerkt aan een nieuwe locatie die duidelijker te vinden is :)
Heerlijke mooie verzorgde plaats alles is aanwezig aanrader.
Hier gestaan met paasweekend veel te druk 22 campers in plaats van 6 . Stinkende rioolput waar je langs loopt om naar wc te gaan of te douchen . Maar de tulpenvelden zijn mooi en de omgeving ook.
Vriendelijke gastvrouw rustig gelegen WiFi en afvalwater lozen word aan gewerkt er is stroom en water wc is netjes het was er heerlijk
Mooi onderhouden camperplaats . Super vriendelijke eigenaars, gewoonweg alles is aanwezig om het ons zo aangenaam mogelijk te maken zelfs een gratis eitjes s'morgens . Van ons krijgen jullie een 10/10 👍
De eerste maal met de camper weg. een zeer geliefde Mooie plaats voor april geen water .