Klein deel van parkeerterrein beschikbaar voor campers. Hutje mutje zonder uitzicht. Op loopafstand van meer. Verkeer goed hoorbaar. 1 nacht gestaan.
Vergane glorie, sjofel en onverzorgd. Deze gratis plek trekt apartelingen aan en in het meer kun je nergens vrij zwemmen. Terwijl de regio Paderborn geweldig is. Na 1 nachtje snel verder naar een fijnere plek.
Vandaag één nacht gestaan. rustige plaats zonder vaciliteiten. Plek voor zeker 15 campers. Omgeving heb ik niet bezocht.
Sennelagerstraße 58
33106, Paderborn, Duitsland51° 45' 39" N